TruckStop Radio

    donderdag 15 juni 2023

    American Truck Simulator 1.48 Update - Nieuwe inhoud voor Texas

    Ze zeggen dat alles groter is in Texas, inclusief de updates! In onze komende 1.48-update voor American Truck Simulator heeft ons getalenteerde team de staat opnieuw bezocht om een ​​update te brengen die past bij het geheel; inclusief wegen, oriëntatiepunten, depots en meer. Laten we eens kijken waar ons team aan heeft gewerkt.


    We zijn druk bezig geweest met het upgraden van het wegennet! Het equivalent van 500 echte mijlen is toegevoegd over 8 verschillende wegen en snelwegen; waaronder een van de meest bekende knooppunten in Texas, bijgenaamd de 'High Five'. Dit is een van de eerste stapelknooppunten met vijf verdiepingen die in Dallas zijn gebouwd. Het kenmerkende ontwerp heeft twee viaducthellingen op hoog niveau, die de rijstroken op een lager niveau kruisen, waardoor een 'high-five'-configuratie ontstaat om het verkeer in het gebied te vergemakkelijken.


    Om bij het onderwerp van vijf te blijven, kunnen chauffeurs door vijf nieuwe nederzettingen rijden. Deze nieuwe gebieden zijn Greenville, Shamrock, Sherman, De Kalb en Parijs; jaja, het is waar! We hopen dat je het leuk vindt om door deze charmante nederzettingen te trekken die veel kleine details hebben om op te letten.


    Een andere grote toevoeging aan deze update is de toevoeging van Texarkana; een unieke stad die zich uitstrekt over de grens tussen Texas en Arkansas, met de staatsgrens die door het centrum van de stad loopt. Chauffeurs zullen in de omgeving tal van jobs vinden, dankzij de strategische ligging tussen verschillende grote snelwegen.


    Elk project heeft een basis, inclusief ons nieuwste depot in American Truck Simulator; een bouwput. Hier vindt je een actieve bouwwerf waar hard gewerkt wordt om alles vanaf de grond op te bouwen, vrij letterlijk!


    Naast al het bovenstaande, vind je ook tal van nieuwe oriëntatiepunten, rustplaatsen, vrachtwagenstopplaatsen, verborgen wegen en meer. We kunnen niet wachten tot jullie het in de nabije toekomst zelf gaan ontdekken. We zijn blij te kunnen meedelen dat deze update gratis zal zijn voor alle bezitters van de Texas DLC.


    We hopen dat je geniet van deze preview van wat Texas en update 1.48 zal te bieden hebben in de American Truck Simulator. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer met u te delen. Blijf tot die tijd veilig en blijf rijden!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten