TruckStop Radio

    zondag 25 juni 2023

    SCS Onderweg - Een Nieuwe YouTube Serie

    Al geruime tijd en tijdens veel van de recente zakenreizen die we hebben gemaakt, zijn we iets extra's aan het voorbereiden voor onze community, iets wat we altijd al wilden doen, maar tot nu toe nooit genoeg capaciteit hadden binnen onze teams. Vandaag zijn we blij om dit idee, dit project, deze nieuwe YouTube-serie van ons eindelijk aan jullie te onthullen!


    Waar gaat het over, vraag je? In plaats van een muur van tekst neer te zetten, dachten we dat het misschien beter zou zijn om alles in de eerste aflevering aan je voor te stellen en uit te leggen. Laten we het Episode 0 noemen, en je kunt er hieronder van genieten!


    We hopen dat je het idee in het algemeen leuk vindt en dat we je door deze nieuwe serie wat goed amusement kunnen bieden, iets leuks maar interessants om naar te kijken, en dat je wat bonusinformatie kunt leren over ons werk, of over de merken waarmee we samenwerken en hun producten.

    Het zou echter nogal teleurstellend zijn om onze nieuwe serie te onthullen en je niet minstens één van de afleveringen te brengen die we tegelijkertijd hebben voorbereid, toch? Laten we achterover leunen, ontspannen en nu samen met ons genieten van de eerste aflevering.


    Er zijn al een paar afleveringen klaar die klaar zijn om ook aan jullie te worden geserveerd, maar vanaf nu, en zoals vermeld in de introductievideo, weten we niet wanneer de volgende aflevering precies op ons YouTube-kanaal zal verschijnen , en we kunnen ook niet zeggen waar de komende afleveringen over gaan. Laat je verrassen! Bovendien kun je altijd onze socialemediakanalen in de gaten houden, want we zijn van plan ze daar binnenkort aan te kondigen/plagen.

    Laat ons weten wat je van deze video's vindt, wat je leuk vond en wat we volgens jou moeten proberen na te streven en te behandelen voor een van de volgende afleveringen. We stellen uw feedback altijd op prijs, net zoals we alle mogelijkheden van onze partners om deze bonusinhoud samen met hen te creëren zeer op prijs stellen terwijl we hun faciliteiten bezoeken.

    En een kleine disclaimer aan het einde die misschien niet nodig is, maar het is nog steeds beter om het te vermelden - niets dat in een van onze afleveringen van deze SCS On The Road-serie verschijnt, moet worden opgevat als een belofte van toekomstige inhoud voor onze games.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten