TruckStop Radio

    dinsdag 27 juni 2023

    Westelijke Balkan: Steden der Adriatische Zee

    De steden langs de Adriatische Zee staan ​​bekend om hun adembenemende kustlandschappen, rijke geschiedenis en levendige cultuur. Deze steden strekken zich uit langs de oostkust en bieden een unieke mix van mediterrane charme en boeiende architectuur.


    Vandaag delen we graag met u een inzicht in enkele van de locaties die u kunt bezoeken in onze aanstaande West Balkan DLC voor Euro Truck Simulator 2.

    Koper

    Gelegen aan de adembenemende Adriatische kust van Slovenië, biedt het bezoekers een perfecte mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid. Chauffeurs die op zoek zijn naar bezorgwerk in de omgeving, vinden een haven met een autotransportdepot, waar voertuigen klaar staan ​​om te worden geïmporteerd of geëxporteerd.


    Rijeka

    Gelegen aan de Kvarner-baai in Kroatië, is het een boeiende stad met een rijk cultureel erfgoed en een levendige sfeer. Met zijn charmante oude stad en de nabijheid van prachtige eilanden en stranden, biedt Rijeka chauffeurs een prachtig uitzicht op de zee vanaf de snelweg. Hier vind je ook een logistieke haven om van en naar te bezorgen.


    Zadar

    Genesteld aan de Adriatische kust van Kroatië ligt Zadar, een stad vol prachtige architectuur en natuurlijke wonderen. Met zijn charmante oude stad biedt het bezoekers een heerlijke mix van cultuur en kustschoonheid. Hier vindt u een groot magazijn en logistieke depots, evenals een jachthaven waar u van en naar kunt bezorgen.


    Splitsen

    Split, gelegen aan de Dalmatische kust van Kroatië, is een fascinerende stad die bekend staat om zijn fascinerende verleden en uitzicht op de kust. De levendige boulevard aan het water maakt het een charmante plek om te verkennen. In onze West Balkans DLC kunnen chauffeurs door het stadscentrum rijden, waar je bezienswaardigheden en de historische oude stad ziet. Je zult ook een lokale logistieke sector vinden om van en naar te bezorgen; evenals een veerhaven.


    Durres

    Gelegen langs de kust van Albanië, biedt deze stad bezoekers een prachtige en historische kustlijn. Chauffeurs in het gebied hebben een fantastisch uitzicht over de stad en de skyline terwijl ze langs de kustroute rijden en leveren aan de lokale havens en jachthavens. Truckers kunnen ook gebruik maken van de Ferry die daar ook beschikbaar is!


    Dus hoewel er genoeg werk te doen is, moet u zeker de tijd nemen om de geschiedenis en kustlijn van deze steden te bewonderen. Laat ons in de reacties weten in welke stad jij je volgende bestemming wilt maken! We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer previews van onze aanstaande West Balkans DLC voor Euro Truck Simulator 2 met jullie te delen, tot die tijd, keep on truckin'!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten