TruckStop Radio

    woensdag 14 juni 2023

    Westelijke Balkan: bouwwerven & -depots

    De Westelijke Balkan regio gaat door een bouw-fase, met ambitieuze projecten die het stedelijke landschap hervormen. Van het revitaliseren van historische locaties tot het aanleggen van moderne infrastructuur, de regio omarmt de bouw als motor van economische groei.


    Met elk gebouw dat de lucht in gaat, is er een steeds groeiende vraag naar meer materialen, gereedschappen en apparatuur om deze projecten te ondersteunen, en dat is waar jij binnenkomt!


    In onze aankomende West Balkans DLC voor Euro Truck Simulator 2 vind je nieuwe bouwdepots in een paar verschillende steden. Van verschillende gebouwen tot windmolenparken, er is geen tekort aan banen voor vrachtwagenchauffeurs in dit deel van de wereld.


    Net zo belangrijk als de actieve bouwplaatsen zelf, zijn de depots die de benodigde apparatuur en materialen leveren die nodig zijn voor de klus. Spelers kunnen ladingen ophalen van materiaalwinkeldepots, zoals magazijnen en winkels met de benodigde goederen die nodig zijn voor de ontvanger.


    Ons asset-team heeft ook hard gewerkt aan het bouwen en creëren van nieuwe assets voor deze depots, om ze echt tot leven te brengen. We hopen dat u geniet van het werk en de details die in deze bloeiende industrie op de Westelijke Balkan zijn gestoken.


    Zin om iets te lezen over de nieuwste infrastructuur die in de Westelijke Balkan moet worden voltooid? Waarom bekijkt u niet onze recente blog over bruggen, die de recent gebouwde Pelješac-brug bevat. Hoewel we nog steeds hard aan het werk zijn om deze aankomende DLC te voltooien, kun je ook helpen door de West Balkans DLC aan je Steam-verlanglijst toe te voegen. Het helpt echt om onze projecten te ondersteunen, dus bedankt als je dat al hebt gedaan. We zien je op de wegen tot de volgende keer!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten