TruckStop Radio

    dinsdag 6 juni 2023

    Herziening Duitsland: Winsen + Fabriek van Feldbinder

    Zoals je misschien weet, is een deel van ons kaartteam bezig geweest met het herwerken van Duitsland, om het naar onze huidige kaartstandaarden te brengen. Vandaag delen we graag een spannend project met u, waaraan we nauw hebben samengewerkt met onze vrienden bij Feldbinder. Laten we het eens nader bekijken, zullen we?


    Welkom in Winsen, een charmant stadje ten zuidoosten van Hamburg, en de thuisbasis van de beroemde Feldbinder-fabriek. Deze zal beschikbaar zijn voor eigenaren van de Feldbinder DLC in de komende 1.48-update voor Euro Truck Simulator 2. Ons kaartteam heeft samengewerkt met het team van Feldbinder om deze faciliteit in-game zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen .



    Zijn tegenhanger in het echte leven beslaat een enorm industrieel vastgoedoppervlak van 90.000 m², inclusief een met een kraan toegankelijke hal, waar activiteiten plaatsvinden die verband houden met de verwerking van aluminium voor speciale silowagens van elk volume. Naast het productieproces van voertuigen zijn in deze faciliteit ook alle centrale functies ondergebracht die verband houden met de verkoop en administratie van Feldbinder, evenals de centrale afdeling die verband houdt met de wereldwijde verkoop van reserveonderdelen.



    Chauffeurs in Euro Truck Simulator 2 kunnen leveren van en naar 2 nieuwe depots binnen het fabrieksgebied, een voor het afzetten van broodnodige vracht, onderdelen en meer, en een ander gebied voor het ophalen van gloednieuwe trailers, vers van de fabriekslijn, om te leveren aan bedrijven en klanten in heel Europa.



    Een klein deel van de omliggende buitenwijk Winsen is ook nagebouwd door ons kaartenteam. Hoewel dit gebied meer een schilderachtige doorgang is, zijn we er zeker van dat u het toch prettig zult vinden om er doorheen te rijden.


    We willen het geweldige team van Feldbinder bedanken voor al hun hulp bij dit project. Zonder hen was het niet mogelijk geweest! We kunnen niet wachten tot jullie het allemaal zelf gaan ontdekken. We laten het je zeker weten zodra het klaar is. Tot die tijd, blijf rijden!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten