TruckStop Radio

    woensdag 21 juni 2023

    Western Star® 49X Power Hood Update

    We zijn blij om officieel aan te kondigen dat de Power Hood-optie nu beschikbaar is voor de Western Star® 49X in American Truck Simulator. Deze toevoeging tilt het uiterlijk van je truck naar een hoger niveau en biedt een mix van ouderwetse charme en onmiskenbare kracht, waardoor je virtuele rijervaring een vleugje nostalgie en dominantie krijgt.



    De Power Hood optie blaast nieuw leven in de Western Star® 49X. Met zijn imposante grille, gespierde lijnen en opvallende contouren trekt deze verbetering de aandacht op de virtuele snelwegen, roept kracht op en combineert klassieke charme met moderne kracht. En in combinatie met een nieuwe Texas-bumper en de onlangs toegevoegde simulatie van de cabineophanging, voelt de truckervaring fris en machtig aan.


    Ga dus naar het dichtstbijzijnde servicecentrum en omarm deze nieuwe aanpassingsoptie om uw Western Star® 49X om te vormen tot een machtig symbool van de kracht waartoe trucking onmiskenbaar in staat is. De in-game gebieden wachten op je komst. Veilige reis en we zien je onderweg!


    Wij bij SCS, samen met Western Star® zelf, staan ​​te popelen om uw persoonlijk aangepaste trucks via sociale media te zien, dus zorg ervoor dat u ons (TwitterInstagramFacebookTikTok) en Western Star® (Facebook, Instagram, Twitter) tagt bij het delen van je video's of screenshots met de rest van de wereld, met de hashtag #49XPowerHood. We zullen ervoor zorgen dat we de beste uitlichten. En sommigen van hen zullen zeker terecht worden beloond door Western Star® swag- of schaalmodellen!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten