TruckStop Radio

    zaterdag 17 juni 2023

    Oklahoma - Nieuwe Vrachten om te Vervoeren

    Zoals je misschien al weet, breidt elke nieuwe DLC voor American Truck Simulator niet alleen de in-game wereld uit, maar introduceert deze ook een reeks spannende toevoegingen aan de game. Onder deze toevoegingen bevinden zich nieuwe ladingen die je van en naar de nieuw toegevoegde staat kunt vervoeren. Met de Oklahoma DLC heb je tal van spannende mogelijkheden te verkennen en te werken voor verschillende nieuwe industrieën waarvoor onze teams ook een paar nieuwe en passende ladingen hebben ontworpen. Hoewel deze met een van de toekomstige updates naar de in-game-economie komen, denken we dat je er het beste van zult genieten met de nieuwe uitbreiding.


    AIRcon

    Kwaliteit en schone lucht zijn fundamentele voorwaarden voor het leven op aarde. Het leveren van die schone lucht in gesloten ruimtes kan echter soms complex zijn, vooral als het gaat om het handhaven van de ideale temperatuur. Daarom worden airconditioning- en ventilatie-units in gebouwen geïnstalleerd. Deze technologische beveiligingscomponenten zijn ook cruciaal bij de productie van veel producten en de nieuwe lading biedt de mogelijkheid om nieuw geproduceerde eenheden naar magazijnen of rechtstreeks naar bouwplaatsen te brengen én om oudere eenheden te vervoeren voor reparatie.


    Electro Transformer

    In de Montana DLC hebben we nieuwe depots geïntroduceerd voor het beheer van het elektrische systeem, waaronder een servicecentrum en transformatorstations. Een integraal onderdeel van het distributieproces naar fabrieken en huishoudens zijn de Electro Transformers, die we presenteren als een nieuwe zichtbare lading. Deze transformatoren worden geproduceerd in een gespecialiseerde fabriek en gedistribueerd naar magazijnen en verschillende locaties op de kaart. Op het eerste gezicht lijken het eenvoudige groene dozen, maar in de wereld van vandaag is elektriciteit een grote drijvende kracht die overal onmisbaar is.


    Schoolbus

    Gele schoolbussen zijn iconische symbolen van de VS en ze zijn een must-have in ATS. Hoewel ze al een tijdje in het spelverkeer aanwezig zijn, introduceren we met de DLC Oklahoma volledig vernieuwde modellen van betere kwaliteit. Maar dat is niet alles. In de komende kaartuitbreiding krijg je ook een kijkje in de plaatsen waar deze schoolbussen worden gemaakt. Je levert onderdelen voor montage en vervoert van daaruit nieuwe schoolbussen naar klanten. Het is een prachtige lading die door zijn afmetingen en gewicht een uitdaging vormt voor ervaren vrachtwagenchauffeurs. Net zoals deze bussen kinderen naar school vervoeren, is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de bus veilig op de eindbestemming wordt afgeleverd.

    Schoolbus - Motorkap op pallet

    In de moderne autoproductie worden voertuigen vaak geassembleerd uit vooraf geleverde onderdelen van verschillende fabrieken en onze busfabriek vormt hierop geen uitzondering. Daarom neem jij de leiding over het leveren van bus-motorkappen. Transporteer ze rechtstreeks naar de productielijn, waar werknemers ze gemakkelijk op nieuwe bussen kunnen monteren. Soms moet u ook motorkappen naar servicecentra vervoeren, omdat in verschillende situaties, tijdens busactiviteiten, vervanging nodig kan zijn.


    Banden - Landbouw

    Om ervoor te zorgen dat landbouwmachines goed presteren op het land, zijn hoogwaardige banden met uitstekende loopvlakpatronen essentieel. Onze bandenfabrieken maken zulke banden op precisie. Het is jouw taak om deze banden te leveren aan magazijnen, winkels en rechtstreeks aan landbouwers, om ervoor te zorgen dat hun machines soepel werken.

    Banden - Constructie

    Net als landbouwmachines hebben bouwmachines ook banden van hoge kwaliteit nodig. Ze werken op verschillende ondergronden, wat specifieke loopvlakpatronen op de banden vereist. Deze patronen zijn ontworpen om optimaal contact met het oppervlak en duurzaamheid van de band te bieden onder veeleisende constructieomstandigheden. Of u ze nu rechtstreeks bij de machines aflevert of bij dealers in de buurt van bouwplaatsen, houd er rekening mee dat klanten reikhalzend uitkijken naar hen zodat ze veilig kunnen werken.


    Knikarmhoogwerker

    De knikarmhoogwerker is een uitstekend hulpmiddel bij het werken op hoogte in gebouwen of in gebieden met beperkte manoeuvreerruimte. Of klanten nu onderhoud in magazijnen moeten uitvoeren of onderdelen op omvangrijke machines moeten monteren, deze platforms blijken van onschatbare waarde te zijn. Het platform is stevig aan de aanhanger bevestigd, maar pas op dat u geen schade veroorzaakt. Deze lading heeft een grote waarde.

    Telescopische hoogwerker

    Voor buitenwerk op grotere hoogte is de telescoophoogwerker een perfecte keuze. Onze versie is uitgerust met offroad-banden, waardoor hij kan worden gebruikt in bouwomgevingen of voor montagewerk buitenshuis. De lange telescopische arm van de machine kan indrukwekkende hoogten bereiken en de stevige basis zorgt voor stabiliteit, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. Ook deze lading is zeer waardevol en moet veilig vervoerd worden naar bouwplaatsen en fabrieken.


    Werf vrachtwagen

    Werfvrachtwagens zijn ideaal voor locaties waar vaak trailers worden gehanteerd of waar intern transport over korte afstanden gebruikelijk is. Met hun uitzonderlijke wendbaarheid, uitstekend zicht in alle richtingen en gemakkelijke aanhangwagenbevestiging, zijn ze een superieure keuze voor deze werkzaamheden in vergelijking met gewone tractoren. Onze kaarten bevatten een groot aantal plaatsen waar werfvrachtwagens praktische toepassing vinden. En nu heb je de mogelijkheid om ze op deze locaties te bezorgen. Deze nieuwe versie van de werfvrachtwagen is gemoderniseerd en je kunt de geleidelijke transformatie van werfvrachtwagen in dit geüpgradede model op de map zien.


    We hopen dat je uitkijkt naar al deze ladingen die naar de game komen met de Oklahoma DLC, maar misschien is er een die er voor jou persoonlijk het meest uitspringt? Laat ons weten welke, in de reacties onder de blog of tag ons op social media (TwitterInstagramFacebookTikTok) en als je dat nog niet hebt gedaan, volg dan zeker ook onze profielen. Er is opwindend nieuws over de kaartuitbreiding aan de horizon, dus houd updates in de gaten!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten