TruckStop Radio

    vrijdag 7 juli 2023

    SCS Onderweg - 100 Jarige Jubileum van Kenworth (MATS 2023)

    We zijn blij dat je feedback op onze nieuwe SCS On The Road YouTube-serie overweldigend positief is en dat jullie de extra inhoud en entertainment die we je via deze video's bieden, erg waarderen.


    Na onze virtuele reis naar Scania's beroemde democentrum in Södertälje, Zweden in de vorige aflevering, reizen we vandaag helemaal over de vijver naar de Verenigde Staten om ons bij Kenworth Trucks te voegen.

    Zoals u waarschijnlijk weet, viert Kenworth dit jaar hun 100-jarig jubileum en om dit te herdenken hadden ze eerder dit jaar een zeer indrukwekkende presentatie op de Mid-America Trucking Show in Louisville, Kentucky. We hadden het geluk dat we de gelegenheid hadden om het te zien en onze geweldige vriendin Brianna Potthast uit Kenworth was blij om een ​​korte rondleiding te geven, niet alleen door hun beursstand op MATS, maar liep ook met ons mee door de geschiedenis van Kenworth.


    100 jaar! Dat is moeilijk voor te stellen, toch? We hopen dat je deze aflevering leuk vond en dat je, net als wij, iets nieuws hebt geleerd over Kenworth en hun geschiedenis. Laat een reactie achter en laat ons weten wat je favoriete deel van deze aflevering was.

    Vergeet niet de social media-profielen van Kenworth Trucks (Facebook, Twitter, Instagram) te bekijken en laat zien dat je van hun trucks houdt! En we zien je - in de volgende aflevering.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten