TruckStop Radio

    dinsdag 11 juli 2023

    Oklahoma - Oklahoma City

    Welkom in Oklahoma City, de hoofdstad van de staat! Deze bruisende metropool, met meer dan 650.000 inwoners, dient als politiek, economisch en cultureel centrum. In onze komende Oklahoma DLC voor American Truck Simulator heeft ons team deze stad nagebouwd, samen met veel van zijn beroemde bezienswaardigheden, gebouwen en industrieën.

    Ze zeggen dat de stad nooit slaapt en hetzelfde geldt voor Oklahoma City. Spelers zullen verschillende nieuwe industriële depots vinden, waaronder de basis voor openbare werken, een bouwtechnologiefabriek en een AI-autofabriek. U zult zeker genoeg werk vinden in deze bedrijfstakken.

    Iedereen die Oklahoma City eerder heeft bezocht, weet dat het veel verschillende gebouwen, musea, structuren en openbare kunst bevat. Ons team heeft veel van dezelfde bezienswaardigheden tot in detail nagebouwd, zoals de OKC Library, Faith Church, OKC Union Station, Riversport Center, First Americans Museum en het Crooked Oak School-complex.

    Het zou echter Oklahoma City niet zijn zonder de toevoeging van de Devon Energy Center wolkenkrabber en ook de iconische Skydance Bridge. U weet zeker waar u bent als u deze vanuit uw vrachtwagencabine ziet.


    Onze teams hebben hard gewerkt om veel nieuwe aangepaste activa, unieke industrieën en meer naar dit gebied te brengen en we kunnen niet wachten tot je het zelf kunt zien. Als je het leuk vindt wat je ziet, neem dan even de tijd om de Oklahoma DLC toe te voegen aan je Steam-verlanglijstje. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in de Sooner State!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten