TruckStop Radio

    maandag 24 juli 2023

    Oklahoma - Groot in Oklahoma

    Vorige week hebben we de releasedatum aangekondigd van Oklahoma DLC voor American Truck Simulator en zoals gebruikelijk willen we graag nieuwe speciale transportroutes laten zien die bij deze uitbreiding horen.


    Een waarschuwing: deze unieke missies in de Special Transport DLC zijn ontworpen om je vaardigheden te testen en uitdagingen aan te bieden die alleen de dapperste en meest bekwame chauffeurs onder jullie kunnen overwinnen. De enorme omvang en het gewicht van de gespecialiseerde lading vereisen uitzonderlijke aandacht voor detail en deskundige afhandelingsvaardigheden, en beloont degenen die de gelegenheid aangaan met een gevoel van prestatie en meesterschap. Ben jij klaar voor de taak?

    De volgende drie speciale transportroutes zijn beschikbaar:

    Lawton naar McAlester

    Oklahoma City naar Tulsa

    Clinton naar Guymon


    Oklahoma DLC komt uit op 1 augustus, dus zorg ervoor dat je het toevoegt aan je Steam-verlanglijstje of volg ons op sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) om op de hoogte te blijven van het exacte tijdstip waarop deze nieuwste toevoeging aan American Truck Simulator beschikbaar komt. We kunnen niet wachten tot je de nieuwe kaartuitbreiding in handen hebt en zelf kunt zien wat deze allemaal te bieden heeft!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten