TruckStop Radio

    maandag 19 februari 2024

    Herziening van Californië - Yosemite National Park

    De Amerikaanse staat Californië heeft een lange geschiedenis als het gaat om de conservatie-inspanningen om zijn natuurlijk erfgoed te behouden, zozeer zelfs dat het opschept negen nationale parken te hebben, meer dan enige andere staat! In de blog van vandaag zullen we ons richten op zo'n nationaal park dat je de kans krijgt om opnieuw te bezoeken als onderdeel van ons project Californië Herziening voor American Truck Simulator.


    Verscholen in de ruige Sierra Nevada-bergen van Californië, kenmerkt het Yosemite National Park zich door indrukwekkende granieten pieken, majestueuze watervallen en ongerepte wildernis. Hoewel dit normaal gesproken geen gebied is waar vrachtwagens doorheen mogen rijden, konden we niet zonder dit gebied van de grond af aan te herzien om het naar onze huidige kwaliteitsnormen te brengen.


    Een opvallend kenmerk dat je zeker zult opmerken, zijn de nieuwe modellen granietrotsen die hier voornamelijk te vinden zijn. Deze nieuwe modellen en assets samen geven het Yosemite National Park een behoorlijke transformatie, vind je niet?


    Je kunt rijden via CA-120 van Modesto naar Lee Vining, wat bestuurders een aantal adembenemende uitzichten biedt op de natuurlijke schoonheid die je in het Yosemite National Park vindt. We raden ten zeerste aan om een ​​pauze te nemen bij enkele van de uitkijkpunten die je in het gebied zult vinden, waaronder Olmsted Point, Lake Vista Point of het Rainbow Pool Day Use Area.


    Wil je het Yosemite National Park bezoeken? Voorheen stond dit gebied niet op je GPS-kaart. Met een verse herziening komt een gevraagde verandering; we zijn verheugd te kunnen delen dat je met Fase 3 van de Californië Herziening dit nationale park (net als andere) nu op je UI-kaart kunt vinden!


    Als je vanuit Modesto reist, kunnen bestuurders het Yosemite National Park betreden bij de ingang Big Oak Flat, die een informatiecentrum heeft. Als je vanuit de richting van Lee Vining wilt bezoeken, kun je binnenkomen bij de Tioga Pass-ingang, een hooggelegen toegangspunt tot Yosemite!


    Hoewel je dit gebied misschien al kent, kijken we ernaar uit dat je het Yosemite National Park opnieuw ontdekt, samen met andere delen van Californië in Fase 3 van onze herziening in de toekomst. We kijken ernaar uit om meer nieuws met je te delen over de voortgang ervan hier op onze blog. Tot die tijd, blijf rijden.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten