TruckStop Radio

    zaterdag 10 februari 2024

    Rondrijden door Kansas & Kerst Winterland Afsluiting

    De afgelopen maanden heeft onze ongelofelijke #BestCommunityEver het geweldig gedaan, volledig ondergedompeld in twee fantastische World of Trucks evenementen! Als eerste was er het #CruisingKansas evenement, waarbij onze nieuwste map-uitbreiding in American Truck Simulator werd getoond. Daarna nam de feestelijke geest het over met het #ChristmasWinterland evenement, dat vreugde bracht in zowel ETS2 als ATS. Jullie slaagden erin om beide evenementen op tijd af te ronden voor hun afsluiting op 5 februari!


    We willen onze ongelofelijke #BestCommunityEver bedanken voor hun fantastische deelname aan zowel het #CruisingKansas als het monumentale #ChristmasWinterland evenement. Jullie toewijding maakte deze ervaringen werkelijk buitengewoon!

    Tijdens het Rondrijden Kansas World of Trucks evenement slaagden jullie erin om meer dan 489.000 leveringen te voltooien en reden jullie meer dan 135 miljoen mijlen! Tijdens het unieke Kerst Winterland evenement hebben jullie meer dan 2.600.000 leveringen voltooid!


    Over het Kerst Winterland gesproken, laten we een moment nemen om de immense inspanning te erkennen die werd geleverd om ons grootste evenement tot nu toe te creëren. De omvang van dit project was enorm, en de uitdagingen overwinnen was geen kleine prestatie. Toch verzekerde de overweldigende steun en enthousiasme van onze community sinds de start van het evenement ons dat het de juiste investering van onze inspanningen was.


    We geloven dat dit niet het laatste is wat je hebt gezien van het magische Kerst Winterland of de technologie die het tot leven bracht - inclusief die betoverende portalen en meer. Blijf op de hoogte voor meer! We zijn van plan een exclusieve Under the Hood-blog te publiceren, met interviews met de ontwikkelaars achter de schermen van dit evenement. We hopen ook dat je zult genieten van de beloningen van beide evenementen en je cabine zult versieren met prachtige Kansas en Kerst accessoires!


    Jullie passie en opwinding hebben niet alleen van deze evenementen enorme successen gemaakt, maar hebben ook onze toewijding om in de toekomst meer te leveren, gevoed. We waarderen enorm jullie voortdurende steun en kijken uit naar meer spannende avonturen samen!

    Vergeet niet ons te volgen op onze sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) zodat je geen nieuws over ons mist. Tot dan, wensen we je veilig en gelukkig rijden!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten