TruckStop Radio

    donderdag 29 februari 2024

    Herziening van Californië - Oakland & San Jose

    We hebben weer een update over de derde fase van het Californië Herzieningsproject voor jullie, onze #BestCommunityEver! Deze keer geven we jullie een glimp van de herwerkte steden Oakland en San Jose in de Bay Area.


    San Jose bood ons een heerlijke uitdaging met zijn diverse wijken en levendige buurten. We hadden deze stad tot nu toe niet in ATS, maar konden haar niet negeren. Terwijl je door de stad rijdt, zie je de bruisende luchthavens en bloeiende commerciële zones, de drukke industriële sectoren en gezellige woongebieden; de stad klopt met het hart van het Amerikaanse leven.


    Het hart van onze interpretatie ligt bij de dynamische kruispunten van de US-101 en I-880, waar de geest van de stad echt tot uiting komt. We konden het niet laten om twee opvallende luchthavens op te nemen, elk met zijn eigen unieke flair, waaronder een luchtvaartmuseum dat een vleugje geschiedenis toevoegt. Een andere prominente locatie in San Jose is de grote Voltison autofabriek aan de rand van de stad.


    De haven van Oakland is waar deze stad in de echte wereld belangrijk voor is en zal de belangrijkste attractie zijn voor vrachtwagenchauffeurs in ons spel. Er zijn verschillende depots en veel nieuwe assets, evenals geweldige uitzichten op de skyline van San Francisco aan de ene kant en het centrum van Oakland aan de andere.


    Het centrum, vol met hoge wolkenkrabbers, is verbonden met de haven door een kronkelende reeks onderdoorgangen onder het spoorweg en de snelweg. Deze verbinding en het meerlaagse verkeersregeling bieden unieke uitzichten en dragen bij aan het karakter van het gebied.


    Vrachtwagenchauffeurs kunnen door Oakland rijden op de Interstate I-880, die vlakbij het centrum loopt en het scheidt van de haven. Deze snelweg gaat vervolgens naar het noorden naar een enorm snelwegknooppunt - het zogenaamde McArthur Maze. Van daaruit is het slechts een korte rit naar de tolpoort en de Bay Bridge, die Oakland verbindt met Treasure Island en natuurlijk San Francisco.


    We hopen dat jullie enthousiast zijn over de release van de derde fase van het Californië Herwerking project en om de herontworpen steden Oakland en San Jose te bezoeken. Blijf op de hoogte voor meer updates, terwijl we blijven werken aan een virtueel Californië dat de echte wereld weerspiegelt op onze X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten