TruckStop Radio

    zaterdag 17 februari 2024

    Herziening Duitsland - Rijn: Door Steden

    Eerder deelden we een blog over de Industrieën & Kruispunten die je kunt vinden in de Rijn-Ruhr regio van Duitsland. Vandaag echter, zijn we enthousiast om meer specifiek over de steden zelf met jullie te delen! Ons kleine herwerkingsteam heeft hard gewerkt om dit gebied grondig te vernieuwen. Laten we eens wat nader kijken, zullen we?


    "Alle steden zijn van de grond af opnieuw ontworpen," vertelt Iva, een van onze Kaartontwerpers, "We hebben de vorige kaart verwijderd, die de regio Rijnland niet goed vertegenwoordigde. Vervolgens hebben we een volledig nieuwe stedelijke structuur gecreëerd die het gebied rond de Rijn beter weerspiegelt. We hebben geprobeerd om het meeste te halen uit onze ruimtelijke mogelijkheden op de kaart en de Rijnland zo realistisch mogelijk vast te leggen, wat de bevolkingsdichtheid, industrieën en uiteindelijk de omvang ervan omvat. Het zal een enorme verandering zijn ten opzichte van de basis kaart."

    "Een van de grootste veranderingen die spelers zullen opmerken is de dichtheid van het wegennetwerk," legt Iva uit, "Het zal nu mogelijk zijn om diep in sommige steden te kijken en het contrast te ontdekken tussen de industriële zone en het centrum zelf. Ik durf te zeggen dat we het beste van elke stad hebben vastgelegd!"

    Keulen


    Bij het herwerken van de stad Keulen wilden we er zeker van zijn dat we de omvang van de Rijn, die door verschillende steden in de regio stroomt, en het meest bekend Keulen, vastlegden. Met deze toevoeging is het nu mogelijk om langs de rivieroever te rijden en te genieten van de iconische gebouwen en bezienswaardigheden van Keulen.


    Dit omvat bruggen zoals de Hohenzollernbrücke, een voetgangers- en spoorbrug met zijn drie karakteristieke golfachtige bogen, gelegen vlakbij een van de bekendste bezienswaardigheden in de stad, de Dom van Keulen. Je bent misschien zelfs over deze brug gereisd als je ooit per trein (vaak vertraagd) in Köln Hauptbahnhof, het belangrijkste treinstation van de stad, bent aangekomen.


    Andere bezienswaardigheden zijn de Kölner Dom, de Lanxess Arena en vele andere iconische gebouwen. Je kunt ook uitkijken naar trams die door de stad rijden. Deze trams zullen ook te vinden zijn in alle andere steden die in deze blog worden genoemd. We zijn ook verheugd om de toevoeging van de A3 aan te kondigen, een belangrijke Autobahn-route die Keulen met Frankfurt verbindt! We hopen dat je ervan geniet om deze populaire stadsbestemming opnieuw te ontdekken.

    Düsseldorf


    Houd je van bezienswaardigheden? Bezoek dan zeker Düsseldorf, want het heeft er veel van, wachtend om door jou ontdekt te worden. Van de toevoeging van twee nieuwe kerken tot moderne architectuur, er zijn genoeg redenen om over onze nieuwe wegen te reizen, waarvan sommige recht door de stad gaan.


    Als sightseeing echter niet jouw ding is, kun je uitkijken naar het leveren van ladingen van en naar de staalfabrieken en autofabrieken die zich in de buurt van het centrum van de stad bevinden. Als je je levering naar nieuwe hoogten wilt brengen, kun je ook de luchthaven van Düsseldorf vinden, met een geanimeerde Skytrain!

    Dortmund


    Als je liever door industriële gebieden rijdt, is Dortmund iets voor jou. Met kronkelende wegen en grote kruispunten vind je hier enkele van onze grootste industriële depots, waaronder bekende in-game bedrijven zoals IKA, LKW en ITCC.


    Mis de kans niet om van en naar dit drukke knooppunt te leveren, er zullen genoeg banencontracten beschikbaar zijn vanuit deze stad. Vergeet ook niet de kleuren van het lokale voetbalteam te ondersteunen, geel en zwart!

    Duisburg


    Zoals velen van jullie al wel weten, is Duisburg een drukke stad, en niet alleen als het gaat om de bevolking, maar ook om zijn wegen! Gelegen tussen verschillende andere grote steden, dient het als een belangrijk knooppunt voor industrieën niet alleen over land, maar ook over water.


    Gelegen aan de Rijn, vind je een van 's werelds grootste Binnenhavens, Duisburger Hafen, dat het belangrijkste logistieke knooppunt in Europa is, met meer dan 20.000 schepen en 25.000 treinen per jaar. De haven behandelt een enorme 3,6 miljoen containers per jaar! Dit is een enorm industrieel gebied dat we niet konden missen.


    Je krijgt ook de kans om het centrum van de stad zelf binnen te rijden, waar je het Rathaus Duisburg (stadhuis), kerken en de Schwanentorbrücke, een iconische verticale liftbrug gelegen in de stad, zult vinden.


    Spelers zullen ook in staat zijn om over de Ruhr Brücke te rijden, langs twee nieuwe bruggen die je naar de andere kant van de stad verbinden, waar je veel andere bezienswaardigheden kunt vinden. Je kunt ook reizen over de E-40 snelweg, die door de stad loopt, en beschikt over het iconische Kreuz Kaiserberg-kruispunt en nog veel meer.


    Er is zoveel meer te ontdekken dat we niet in deze blog konden passen, inclusief enkele wegen die het beste verborgen kunnen blijven. In de afgelopen 2 jaar heeft ons kleine team, bestaande uit voornamelijk 2-4 mensen, dit gebied van 4 steden weten te herwerken die bijna visueel in één megastad in de UI kunnen samensmelten.

    We hopen echt dat je de tijd en moeite waardeert die in deze regio is gestoken, en we kijken nog meer uit naar jouw verkenning ervan. Tot die tijd kijken we uit naar je gedachten over dit megaproject en waar je het meest naar uitkijkt.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten