TruckStop Radio

    woensdag 14 februari 2024

    Nebraska - Spoorwegemplacementen

    Hoewel vrachtwagenchauffeurs een cruciale rol spelen in het vervoer van goederen door Amerika, maken ze vaak deel uit van een groter proces, meestal met meerdere vervoerswijzen. Een dergelijk netwerk dat veel voorkomt in de Verenigde Staten is het spoorwegnetwerk, dat duizenden mijlen over het land beslaat. In onze aankomende Nebraska DLC voor American Truck Simulator zul je meer vinden dan alleen treinsporen!


    Nebraska herbergt veel geschiedenis, waaronder de Oregon Trail, een historische route die een cruciale rol speelde in de westwaartse uitbreiding van de Verenigde Staten tijdens de 19e eeuw. Hoewel Nebraska niet het langste stuk van de route was, had het een belangrijke betekenis als doorgang door de Great Plains.


    Ons team heeft enkele van de bezienswaardigheden en historische borden opnieuw gecreëerd, die informatie en educatie bieden over degenen die over de route reisden, en die te vinden zijn langs de weg nabij de oorspronkelijke route van de trail. Zorg ervoor dat je ze in de gaten houdt terwijl je door Nebraska reist!


    Laten we weer op het goede spoor komen door je voor te stellen aan enkele van de treindepots en spoorwegen die je overal in de staat zult vinden. Nebraska is een cruciaal onderdeel van het spoorwegnetwerk van de VS, zozeer zelfs dat je jezelf vaak naast treinen zult zien rijden!


    Met al deze treinen op de rails, waar gaan ze naartoe als ze rust nodig hebben of onderhoud? Het treindepot natuurlijk, waarvan Nebraska de thuisbasis is van het grootste ter wereld! Beter bekend als 'Baily Yard', gelegen in North Platte, behandelt dit indrukwekkende gebied elke 24 uur 10.000 spoorwegwagons. Je kunt zelfs de beroemde 'Golden Spike Tower' spotten, die een bezoekerscentrum herbergt en unieke uitzichten biedt aan toeristen. Ons team blijft hard werken aan deze unieke industrie. Zoals je je kunt voorstellen, zijn er veel details om in te passen en te repliceren!


    Je zult ook veel andere kleinere treindepots vinden verspreid over Nebraska, waarvan sommige waar je goederen kunt afleveren in steden als Alliance, Omaha en North Platte. We hopen dat je het werk en de omvang van het vertegenwoordigen van deze intermodale industrie in deze aankomende DLC zult waarderen.


    Allemaal aan boord voor Nebraska! Ben je enthousiast om naar Nebraska te reizen in American Truck Simulator? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze sociale mediakanalen (X/Twitter, Facebook, Instagram) en zorg ervoor dat je de Nebraska DLC aan je verlanglijstje op Steam toevoegt. Tot de volgende keer, blijf trucken.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten