TruckStop Radio

    vrijdag 9 februari 2024

    SCS On The Road - Kögel Trailer Fabrieksbezoek

    We zijn terug in Burtenbach, Duitsland voor een nieuwe spannende aflevering in onze SCS On The Road serie! Sluit je aan bij Oscar en Sebastian Hönig terwijl ze je meenemen op een rondleiding achter de schermen van de Kögel Trailer Fabriek waar trailers worden geassembleerd vanuit kale chassis tot hun uiteindelijke vormen.


    Ons voornaamste doel tijdens dit bezoek was het verzamelen van referentiegegevens voor verschillende Kögel Trailers, om onze teams terug in Praag te helpen ze zo nauwkeurig mogelijk naar de virtuele wereld van Euro Truck Simulator 2 te brengen. We willen Sebastian en iedereen bij Kögel Trailer bedanken voor de uitnodiging, hun gastvrijheid tijdens ons bezoek en voor het toestaan ons een kijkje achter de schermen te geven naar het harde werk dat wordt verricht om een verscheidenheid aan veilige en betrouwbare trailers te creëren voor vrachtwagenchauffeurs in heel Europa.


    We hopen dat je genoten hebt van deze aflevering van SCS on the Road! We kijken ernaar uit om je in de toekomst op de hoogte te houden van de ontwikkeling & aankomst van Kögel Trailers in Euro Truck Simulator 2. In de tussentijd, zorg ervoor dat je ons volgt op X/Twitter, Instagram, Facebook en Threads voor al het laatste nieuws.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten