TruckStop Radio

    woensdag 21 februari 2024

    SCS Onderweg - Een eerste blik op Krone's revolutionaire eTrailer

    Een nieuwe aflevering van SCS Onderweg is hier! Deze keer nemen we je mee terug naar de Solutrans-expo van vorig jaar, waar we spraken met Vera Hunfeld van Krone over hun revolutionaire eTrailer.


    Vera, de Managing Director van Krone Frankrijk, vertelde ons alles wat een echte vrachtwagenliefhebber zou willen weten over Krone's baanbrekende eTrailer. Deze speciale trailer is uitgerust met een geëlektrificeerde as, een geweldige toevoeging die niet alleen vermogen toevoegt aan een vrachtwagen-aanhangwagen combinatie, maar ook het brandstofverbruik en de emissies vermindert. We zijn haar ontzettend dankbaar dat ze de tijd heeft genomen om met ons te praten en ons zulke waardevolle inzichten heeft gegeven. Dus aarzel niet om zelf de trailer te bekijken en alle belangrijke informatie over zijn fascinerende technologie te ontdekken in onze video!


    We hebben vorig jaar al over deze geweldige trailer gesproken op ons blog, toen we een zeer unieke lak voor ETS2 uitbrachten, dus als je je daaraan wilt herinneren, kijk dan hier. Je moet ook de speciale website van Krone bekijken om meer te weten te komen over de eTrailer en hun YouTube-video's over dit project te bekijken.

    We hopen dat je van deze aflevering hebt genoten! Zorg ervoor dat je ons volgt op X/Twitter, Instagram, Facebook en Threads voor al het laatste nieuws over Krone Trailers en andere aankomende projecten uit de wereld van Euro Truck Simulator 2.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten