TruckStop Radio

    woensdag 18 oktober 2023

    Krone Trailers - Missie Recordrit

    Bij SCS Software zijn we altijd blij om innovatie en moderne technologie naar de wereld van virtueel vrachtwagenrijden te brengen. Vandaag willen we een kleine maar significante update aankondigen die onze toewijding aan de toekomst en duurzaamheid weerspiegelt, zowel in de echte wereld als in het virtuele rijk van Euro Truck Simulator 2.


    Om het samen te vatten, hebben Krone Trailers en Trailer Dynamics de handen ineengeslagen om een innovatief geëlektrificeerd trailerconcept te pionieren dat de transportindustrie zal transformeren. Deze samenwerking heeft geleid tot een speciale trailer uitgerust met een geëlektrificeerde as, een geweldige toevoeging die niet alleen kracht toevoegt aan de vrachtwagen-trailercombinatie, maar ook het brandstofverbruik en de emissies vermindert. De elektrische as op de trailer fungeert als een krachtige assistent en duwt effectief de vrachtwagen en trailer vooruit.


    Deze geavanceerde technologie is tentoongesteld tijdens de Goodyear FIA European Truck Racing Championship (ETRC) races, waar Krone en Trailer Dynamics bezig zijn met een missie om recordritten te bereiken op beroemde racecircuits. Hun doel is duidelijk - aantonen dat duurzaamheid opwindend en emotioneel kan zijn, en bewijzen dat het niet alleen gaat om het verminderen van emissies, maar ook om de toekomst omarmen. En wij denken dat ze daar zeker in slagen! Bekijk gewoon de nieuwste aflevering van hun Mission Record Run-serie op YouTube hieronder. Vergeet ook niet hun speciale website te bezoeken waar je meer kunt ontdekken en de vorige afleveringen kunt bekijken van enkele van de beroemdste Europese racecircuits.


    En nu komt onze ETS2-gemeenschap in beeld. Krone Trailers heeft ons uitgenodigd om deel uit te maken van hun trailer technologische revolutie en jullie een voorproefje te geven van deze spannende samenwerking. We brengen een speciale teaser uit - een unieke laklaag voor Krone Trailers. Aan de ene kant is deze laklaag een hint naar de elektrificerende toekomst die in het verschiet ligt, en aan de andere kant is het een symbool van onze samenwerking met een van de grootste trailerfabrikanten in de industrie en een pionier in technologie. We hopen dat je binnenkort de eTrailer en meer geëlektrificeerde inhoud in ons spel kunt ervaren. We moeten nog steeds begrijpen hoe de technologie zelf werkt en de potentiële mogelijkheden verkennen om deze in de wereld van ETS2 te implementeren. Op dit moment is het te vroeg om een schatting te geven wanneer deze nieuwe technologie in het spel kan verschijnen, maar we zijn er klaar voor om er zo snel mogelijk aan te werken.


    We plannen ook een speciale aflevering van SCS On The Road om dieper in te gaan op deze nieuwe technologie en de Krone eTrailer in al zijn glorie te laten zien. Houd een oogje in het zeil voor updates daarover!


    En tot slot, om deze aankondiging nog interessanter te maken, lanceren we een wedstrijd voor het delen op sociale media. We nodigen onze spelers uit om de "Mission Record Run" livery toe te passen op hun Krone-trailers in Euro Truck Simulator 2, opvallende screenshots te maken en deze op sociale media te delen met de hashtag #MissionRecordRun en ons te taggen (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) en Krone (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok). Wie weet, misschien win je wel exclusieve Krone- en SCS Software-swag en merchandise!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten