TruckStop Radio

    maandag 16 oktober 2023

    1.49 Update: PACCAR Technisch Centrum

    Zoals je wellicht weet, brengt elke update opwindende nieuwe avonturen voor spelers van American Truck Simulator. Met de aankomende 1.49-update introduceren we een geweldige toevoeging waarmee spelers zich als nooit tevoren kunnen onderdompelen in een ongemarkeerd gebied. Verborgen in het uitgestrekte landschap van Washington wacht een realistische reconstructie van het PACCAR Technisch Centrum op ontdekking!


    Al jaren is het PACCAR Technisch Centrum het epicentrum van innovatie en ontwikkeling voor de bekende vrachtwagenfabrikanten Kenworth en Peterbilt. Deze faciliteit heeft een cruciale rol gespeeld in het testen van vrachtwagens, aandrijflijnen, technologieën en meer. Hier duwen de giganten van de transportindustrie de grenzen van het mogelijke, en creëren ze de volgende generatie iconische vrachtwagens.

    Tijdens onze recente reizen naar de Verenigde Staten hadden we het geluk om exclusieve uitnodigingen van PACCAR te ontvangen om hun Technisch Centrum te bezoeken. Hoewel ons belangrijkste doel was om geluidsopnamesessies uit te voeren en 3D-scans te maken van zowel legendarische als nieuwe vrachtwagenmodellen, ontstond er tijdens onze interacties met het team bij PACCAR een gedeelde visie. We realiseerden ons dat het aanbieden van de PACCAR Technisch Centrum-ervaring aan ATS-spelers een fantastische kans zou zijn, omdat we spelers de kans wilden bieden om dit testgebied te verkennen, net zoals wij dat deden. Dus, met een gedeelde passie voor transport, gingen we op pad om deze opmerkelijke plek te recreëren in het ATS-universum.


    In de aankomende ATS 1.49-update krijg je de kans om het PACCAR Technisch Centrum uit de eerste hand te ervaren. Deze realistische 1:1-reconstructie biedt een kijkje in de wereld van vrachtwagenontwikkeling. Hoewel het gebied niet direct zichtbaar zal zijn op de in-game kaart en gebruikersinterface, wacht het op nieuwsgierige spelers om te ontdekken. Maar wees gerust, avontuurlijke vrachtwagenchauffeurs zullen deze verborgen schat snel ontdekken zodra de update beschikbaar is op Steam.




    Hoewel het hele gebied genoeg interessante plekken heeft om te verkennen, hebben we besloten om een extra laag opwinding toe te voegen: een kleine paasei zal binnen het PACCAR Technisch Centrum zelf worden geparkeerd. We dagen je uit om je ogen open te houden en te zien of je deze verrassing kunt spotten.


    We kunnen niet wachten om je meer inhoud te laten zien die met de 1.49-update komt in de komende weken. Zorg ervoor dat je onze sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) volgt om altijd op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen. En terwijl je daarmee bezig bent, laat ons weten wat je vindt van het vandaag getoonde PACCAR Technisch Centrum.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten