TruckStop Radio

    zaterdag 28 oktober 2023

    1.49 Update: HDR Skyboxes, Maan, en Nieuwe Weereffecten

    In de 1.49 update voor zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator zijn we verheugd om een reeks verbeteringen te introduceren die je virtuele vrachtwagenervaring verder zullen verbeteren. Laten we eens kijken naar de visuele toevoegingen die je te wachten staan tijdens je reizen.


    Allereerst hebben we, na veel verzoeken, de Maan toegevoegd aan onze nachtelijke hemel! Het is een subtiele maar opmerkelijke aanvulling die een extra laag van realisme en verwondering toevoegt aan je virtuele vrachtwagenavonturen. Het is het vermelden waard dat wat op het eerste gezicht een eenvoudige toevoeging lijkt te zijn - de Maan - enige significante uitdagingen met zich heeft meegebracht. Het integreren van de Maan in de nachtelijke hemel vereiste het werpen, renderen en berekenen van maanlicht, het beheren van reflecties in waterlichamen, omgaan met natte wegen en het aanpakken van spiegeleffecten, onder andere zaken. We zijn echter verheugd dat we eindelijk iets zo fundamenteels als de Maan in onze in-game nachthemel hebben kunnen opnemen.


    Daarnaast hebben we ook de nachtelijke hemel opnieuw geïnterpreteerd en dynamische sterren toegevoegd die zachtjes twinkelen, wat de algehele authenticiteit van de nachtelijke ervaring verbetert.


    Tenslotte zullen de luchtdozen nu High Dynamic Range (HDR) zijn, wat betekent dat er rijkere, levendigere kleuren in de luchten zullen zijn, en onze visuele weereffecten hebben ook een upgrade gekregen. Onweersbuien omvatten nu zichtbare bliksem, wat een meeslependere ervaring biedt. En let goed op de nachtelijke hemel in bepaalde regio's, je zou aangenaam verrast kunnen zijn door wat je opmerkt.


    Om het allemaal samen te vatten, hebben we ook een speciale video voor je voorbereid waarin al deze veranderingen worden getoond. Het is zeker de moeite waard om te bekijken! Houd er echter rekening mee dat dit alles nog steeds in ontwikkeling is en dat alles wat we je vandaag hebben laten zien, nog steeds onderhevig kan zijn aan verandering.


    Met deze toevoegingen streeft de 1.49 update naar het verbeteren van de realisme en schoonheid van jouw vrachtwagenwereld, met een belofte van een meer betoverende en meeslepende reis. We hebben nog meer veranderingen om aan je te presenteren in de nabije toekomst, dus zorg ervoor dat je ons volgt op sociale media (XInstagramFacebookTikTok) om altijd op de hoogte te worden gehouden van nieuws.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten