TruckStop Radio

    dinsdag 10 oktober 2023

    SCS On The Road – Western Star 49X Walk-around

    We hebben een gloednieuwe aflevering van SCS On The Road voor je! Deze keer gaan we naar Cleveland, North Carolina om de Western Star 49X te bekijken bij de Daimler Truck North America Cleveland Truck Manufacturing Plant.


    Tijdens ons bezoek ontmoetten we Alex Martin-Banzer van Western Star, die ons meenam op een productwalk-around van hun vrachtwagen, die je ook kunt vinden in onze American Truck Simulator! Deze geweldige vrachtwagen was de eerste in de X-Series line-up van Western Star, die werd gelanceerd in 2020. Hoewel hij volledig opnieuw is ontworpen vanaf de grond, straalt hij nog steeds de legendarische robuustheid uit waar Western Stars om bekend staan. Kijk zelf maar! (Je kunt de video bekijken met Engelse ondertitels)


    We hopen dat je genoten hebt van de tour van deze absoluut prachtige vrachtwagen! Laat ons weten wat je ervan vindt in de opmerkingen hieronder. Blijf op de hoogte voor de volgende aflevering! Tot die tijd, zorg ervoor dat je ons volgt op XInstagramFacebookTikTok.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten