TruckStop Radio

    vrijdag 6 oktober 2023

    Nebraska - Onderzoeksreis

    Eerder dit jaar heeft een team van 4 leden van ons American Truck Simulator-kaartteam Nebraska en omliggende staten in de VS bezocht. Het doel van hun reis was het verzamelen van referentiemateriaal en informatie, evenals inspiratie opdoen ter voorbereiding op toekomstige projecten. In deze blog delen we enkele hoogtepunten van wat het team heeft meegemaakt. Houd er echter rekening mee dat de informatie en media die hier worden gepresenteerd, niet bevestigen wat onze aankomende DLC zal bevatten.


    Het team, bestaande uit Simon Endt (Saimon), Jan Vackar (Vacky), Antonin Kachlar (Tony) en Petra Garlikova (Draky), begon aan een behoorlijke reis! Ze reden meer dan 6.400 kilometer in 14 dagen en slaagden erin om grote steden, depots, echte uitzichtpunten, truckstops en vele andere locaties te bezoeken.

    "We bezochten 's werelds grootste treindepot in North Platte, bekeken Lake McConaughy en doorkruisten steden als Grand Island, Columbus, Norfolk en meer. We gingen zelfs te voet naar het Scottsbluff-monument," deelt Simon met ons. Ze bezochten ook enkele unieke bezienswaardigheden, zoals 'Carhenge' - een eigenzinnig popcultuur-icoon dat bestaat uit 39 auto's die zijn beschilderd en gerangschikt om op het beroemde 'Stonehenge' in het Verenigd Koninkrijk te lijken.


    Het team kon ook enkele gebieden verkennen waarvan ze niet hadden verwacht ze te bezoeken, dankzij hun GPS. Zo leidde een van deze reizen hen door een offroad "shortcut" door een bos. Gelukkig waarschuwde de weg hen dat dit niet de juiste route was, omdat ze een golfkarretje in de modder voor zich zagen vastzitten. Dit kleine moment herinnerde het team eraan dat het hebben van de juiste routes voor vrachtwagenchauffeurs belangrijk is, maar dat uitdagende routes ook leuk kunnen zijn.

    "We zijn het er allemaal over eens dat Amerika bezoeken onze ogen heeft geopend. Het is belangrijk (voor ons) om het te ervaren en de informatie door te geven aan onze teams op kantoor. De materialen die we gebruiken (uit verschillende online bronnen) zijn een prachtige inspiratie, maar het zien van het verkeer op de wegen, de complexiteit van elk logistiek gebied, de diversiteit en diepte van het landschap, dat moet je ervaren," vertelt Simon ons.


    Dergelijke reizen zijn van onschatbare waarde voor het team, aangezien online beeldmateriaal misleidend kan zijn, vooral als het gaat om hoogte en afstand. Simon vertelt ons: "Wat we hebben gerealiseerd is hoe anders... de afbeeldingen die we meestal gebruiken (als referentie), omdat deze afbeeldingen vaak vertekend zijn in vergelijking met de werkelijkheid. De foto's worden vaak genomen met een kleine brandpuntsafstand (visoog), waardoor alles kleiner en verder weg lijkt, maar in werkelijkheid is het tegenovergestelde waar, alles lijkt groter en dichterbij. Dat is iets wat we aan ons team moeten overbrengen. En sprekend over dingen die dichterbij zijn, kwamen we ook behoorlijk dichtbij enkele bizons op een locatie, erg spannend!"

    Bij elke stop leerde het team iets nieuws over het gebied waar ze zich bevonden. "Amerika heeft ons verrast met zijn uniciteit, en we werden verliefd op iets anders in elke staat," aldus Simon. Het team benadrukte ook het belang van evenwicht creëren in elke staat die ze ontwikkelen.


    "Ik geloof dat elke staat zijn eigen karakter heeft," vertelt Simon ons, "iets dat bekend is, dat overal gemeenschappelijk is en wat de hele staat definieert. Soms draait het allemaal om kleine details, die details die zijn ontstaan door de geschiedenis en cultuur van elke staat, maar je zult altijd merken dat er iets anders is wanneer je de grenzen oversteekt. Het is iets heel belangrijks voor mij, zodat degenen die daar wonen hun staat zullen herkennen en bezoekers het zullen onthouden."

    We kijken ernaar uit om te delen hoe deze onderzoeksreizen zich vertalen naar onze virtuele recreatie van de staten in de toekomst. Tot die tijd hopen we dat je hebt genoten van deze kleine inkijk in het proces van het creëren van een nieuwe staat/regio en hoe onze teams ervaring en kennis opdoen over de staten. Vergeet niet Nebraska aan je Steam-wishlist toe te voegen!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten