TruckStop Radio

    donderdag 5 oktober 2023

    Kansas - Spoornetwerk

    In 2021 verplaatste het transportsysteem van de Verenigde Staten gemiddeld zo'n 53,6 miljoen ton vracht per dag, met behulp van verschillende vervoerswijzen, waaronder lucht- en zeetransport. De blog van vandaag richt zich op een van deze vervoerswijzen in onze aankomende Kansas DLC voor American Truck Simulator, die zich uitstrekt over de staten; het spoorwegnetwerk.


    Zestien spoorlijnen exploiteren meer dan 8.000 mijl aan spoorwegen in en uit Kansas, en chauffeurs in onze aankomende Kansas DLC krijgen de kans om te leveren van en naar een drukke spoorwegdepot in Kansas City. Dit depot dient als een vitale schakel om grote hoeveelheden vracht over zeer lange afstanden te vervoeren. Veel van de zendingen die bestemd zijn voor het spoorwegnet bestaan meestal uit zware, grote of grote hoeveelheden materialen, apparatuur of chemicaliën.


    In sommige gevallen kan het voorkomen dat industrieën een spoorweg hebben lopen door of langs hun terrein als een handige manier om frequente leveringen te laden of lossen. Chauffeurs moeten echter goed opletten, want deze gebieden kunnen behoorlijk druk worden met bewegingen zowel op de weg als op de sporen!


    Naast de logistieke kant van de spoorwegen kunnen vrachtwagenchauffeurs in onze aankomende Kansas DLC ook leveringen maken van materialen en apparatuur voor het onderhoud van de sporen. Het draaiende houden van de treinen is net zo belangrijk als het houden van een vrachtwagen op de weg!


    Met zo'n lange geschiedenis van spoorwegen in de staat herbergt Kansas ook verschillende bezienswaardigheden met betrekking tot het spoor, waaronder oudere stoomlocomotieven die vroeger op de sporen werkten, en kunstwerken die verwijzen naar de vroege beginjaren van het netwerk. Dus terwijl we onderweg zijn, vergeet onze vrienden op de snelwegen van de rails, de lucht en de zee niet terwijl je rondrijdt in Kansas; je zult zeker hun paden kruisen onderweg.


    Wil je op de hoogte blijven van de release van deze aankomende DLC? Zorg ervoor dat je het aan je verlanglijstje op Steam toevoegt! We bedanken je voor al je steun tot nu toe. We kijken ernaar uit om binnenkort meer ontwikkelingsnieuws uit Kansas te delen.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten