TruckStop Radio

    donderdag 5 oktober 2023

    Westelijke Balkan - Uitgavedatum vastgelegd

    Beste #BestCommunityEver!

    We hebben spannend nieuws voor degenen die uitkijken naar de komst van de Westelijke Balkan DLC in Euro Truck Simulator 2. Markeer je kalenders en maak je klaar om de virtuele wegen van deze prachtige regio te verkennen.

    De Westelijke Balkan DLC wordt uitgebracht op 19 oktober 2023!

    We zijn net zo enthousiast als jullie, en om jullie nieuwsgierigheid hoog te houden, hebben we een officiële trailer uitgebracht voor de Westelijke Balkan DLC. Deze videotrailer geeft je een voorproefje van de prachtige landschappen, levendige steden, historische bezienswaardigheden en interessante nieuwe industrieën die op je wachten in deze kaartuitbreiding. Zorg ervoor dat je hem bekijkt!


    Wees gerust, ons team heeft hard gewerkt om de gehele Westelijke Balkan DLC een fantastische toevoeging te maken. We hebben eventuele problemen opgelost, of dat nu in de nieuwe regio is of in de omliggende gebieden, en we zorgen ervoor dat alles soepel draait. Ons doel is om je een geweldige virtuele vrachtwagenervaring te bieden, en we zijn vastbesloten om dat te laten gebeuren.


    Ben je klaar om de uitdagingen in de nieuwe regio aan te gaan? Zo ja, voeg de kaartuitbreiding dan toe aan je Steam-wishlist om direct op de hoogte te worden gebracht zodra het project beschikbaar is om te downloaden.


    We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie steun gedurende de hele ontwikkelingsperiode, en we hopen dat jullie zullen genieten van alles wat dit uitdagende project te bieden heeft. We zien jullie op de weg!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten