TruckStop Radio

    donderdag 12 oktober 2023

    ETS2: 1.48.5 Update Uitgave

    Met de Westelijke Balkan DLC bijna om de hoek, brengen we de 1.48.5-update uit voor Euro Truck Simulator 2. We hebben de versienummering niet volledig verhoogd, omdat deze update gericht is op specifieke inhoud toevoegingen en onderhoud onder de motorkap met code-gebaseerde verbeteringen.


    Met de Westelijke Balkan DLC in aantocht werken we hard achter de schermen aan bugfixes en optimalisaties, zodat alles gereed is voor een vlotte lancering. Dit omvat het herhaaldelijk itereren over meerdere databases met betrekking tot de wereldeconomie en de toegangstopologie van routes, en soms het implementeren van gerelateerde code-wijzigingen en opruimingen.

    Naast de onderliggende dataveranderingen zijn er nog steeds enkele zichtbare hoogtepunten van deze update - de toevoeging van nieuwe kaartinhoud! Spelers kunnen uitkijken naar het verkennen van de nieuw toegevoegde stad Triëst, samen met de geüpdatete steden Ancona en Bari. Deze wijzigingen werden eerder beschreven op onze blog, dus voor meer details kun je de toegewijde artikelen hier (Ancona + Bari) en hier (Triëst) bekijken.


    Zoals je kunt zien, is de ETS2 1.48.5 Update een belangrijke stap om je voor te bereiden op de Westelijke Balkan-release, want naast bugfixes brengt het ook spannende nieuwe kaartinhoud die een betere verbinding met het nieuwe deel van het universum van het spel mogelijk maakt.


    Maar dat is nog niet alles, want er zijn enkele veranderingen in deze release die oorspronkelijk geen deel uitmaakten van de 1.48.5 Open Beta, waaronder het feit dat American Truck Simulator ook later deze maand de 1.48.5-update zal ontvangen. Dit komt omdat we 2 nieuwe wijzigingen introduceren waarvan we denken dat spelers er baat bij zullen hebben. Dit zijn Snellere Laadtijden en een FPS-beperker.

    Snellere Laadtijden


    Historisch gezien kostte het onze spellen na een update even tijd om navigatiedata opnieuw te cachen en bij te werken. Onlangs konden we deze gegevens optimaliseren en het proces aanzienlijk versnellen. Dankzij deze update is het laadproces ongeveer 6 keer sneller! Dit geldt ook voor de laadtijden van het bedrijvenoverzicht, dat elke keer dat je het spel start wordt geladen en nu 23 keer sneller is dan in eerdere versies. We hopen dat je van deze kleine kwaliteitsverbetering zult genieten.

    FPS-beperker


    Dit was een functie die sterk werd gevraagd door onze gemeenschap. Deze beperker is vooral bedoeld voor mensen met een krachtigere GPU. Er werd gemeld dat wanneer je buiten de simulatie wisselde, de GPU op 100% draaide omdat deze nog steeds probeerde het maximale aantal frames te renderen. Om die reden hebben we een limiet van 300 FPS ingesteld om het GPU-gebruik te beperken, zonder de meeste beeldschermen te beperken. Hoewel dit nog enigszins experimenteel is, kijken we uit naar jullie feedback.

    We hopen dat je de kleine functies en updates die 1.48.5 biedt, zult waarderen! We willen alle deelnemers aan de Open Beta bedanken die ons hebben geholpen bij het aanpassen en feedback hebben gegeven. Jullie tijd en rapporten hebben ons team veranderingen laten maken die alle spelers ten goede komen. We kijken ernaar uit om in de toekomst meer updates en wijzigingen met jullie te delen. Tot die tijd, blijf trucken!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten