TruckStop Radio

    donderdag 26 oktober 2023

    Herziening Californië - Stockton

    Terwijl we dieper ingaan op het lopende Californië Herzieningsproject voor American Truck Simulator, zijn we enthousiast om vandaag meer details te onthullen. Maak je klaar voor een roadtrip naar de volledig vernieuwde stad Stockton, waar elk aspect van de grond af opnieuw is bedacht!


    Bereid je voor op een reis door de levendige stad Stockton, die een adembenemende transformatie heeft ondergaan! Maak je gereed voor een golf van nieuwe elementen, een stadsindeling die echt aanvoelt, en veel nieuwe industriële gebieden die van Stockton een opwindende bestemming zullen maken!


    Houd je vast terwijl je door de vernieuwde landschappen navigeert en meerdere depots tegenkomt in de dynamische haven van Stockton, de drukke Stockton Intermodal Facility en andere bruisende gebieden in de stad.


    Geniet van een rit door het hart van Stockton en vang glimpen op van het prachtige stadscentrum, de majestueuze San Joaquin-rivier en zelfs een zenuwslopende kartrace op het opwindende Little Stockton 99 Kart And Motorcycle Track! Maak je klaar voor een epische ervaring als nooit tevoren!


    Onthoud dat de beelden die je in de screenshots ziet nog steeds "in ontwikkeling" zijn. Ondanks dat vertrouwen we erop dat deze blogpost genoeg opwinding heeft opgewekt om de stad te verkennen zodra de derde fase van de Californië-herziening in het spel wordt uitgebracht. Blijf op de hoogte van meer updates over deze fase door onze socialemediakanalen (XInstagramFacebookTikTok) te volgen, zodat je geen belangrijke informatie mist. We zien je op de (vernieuwde) weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten