TruckStop Radio

    maandag 16 oktober 2023

    Herziening Californië - De Gouden Staat #2

    Vandaag delen we graag een update over Fase 3 van de Californië Herwerking en wat het team de laatste tijd heeft bereikt. Deze blog is een vervolg op 'De Gouden Staat', dus we raden aan om die blog te lezen als je dat nog niet hebt gedaan!


    Met de nadruk op het westelijke deel van de staat heeft het team hard gewerkt aan het herontwerpen van de lay-out van bestaande wegennetwerken, waarbij gebruik is gemaakt van de ruimte die is gecreëerd door de herschaling na de release van American Truck Simulator. Dit betekent dat we meer van de kaart konden benutten om meer wegennetwerken te creëren, steden te vergroten, nieuwe industrieën in het gebied te introduceren en uiteindelijk de kwaliteit van de staat bij te werken volgens onze huidige DLC-kwaliteitsnormen.


    De focus van het team lag de laatste tijd op de herwerking van de legendarische CA-1/US-1 Coastline Scenic Route, een van de meest iconische in de staat. Specifiek heeft het werk plaatsgevonden tussen het gedeelte San Francisco en Santa Cruz van de snelweg, dat is herwerkt met nieuwe elementen en een nieuwe lay-out, helemaal opnieuw opgebouwd met behulp van de nieuwere schaal om meer details en nauwkeurigheid mogelijk te maken.


    Wat CA-1 aantrekkelijk maakt voor bestuurders, is de ongeëvenaarde schoonheid van de natuurlijke omgeving. Terwijl bestuurders zich een weg banen langs de snelweg, worden ze getrakteerd op adembenemende uitzichten op de Stille Oceaan aan de ene kant en weelderige, ruige kustkliffen aan de andere. De weg kronkelt door glooiende heuvels, torenhoge bossen van mammoetbomen en charmante kustgemeenschappen. Onze teams hebben speciale aandacht besteed aan het recreëren van dezelfde uitzichten en gebieden in de herwerking.


    Net zo hard werkend als ons team om Californië te herwerken, is een virtueel in-game team dat ervoor zorgt dat de weg wordt onderhouden! Zorg ervoor dat je je ogen openhoudt, want je weet nooit waar ze als volgende zullen verschijnen.


    We kijken ernaar uit om meer van het werk in deze fase van de Californië Herwerking voor American Truck Simulator te delen. Zorg ervoor dat je onze eerdere artikelen bekijkt als je ze hebt gemist! Tot die tijd, keep on truckin'!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten