TruckStop Radio

    donderdag 19 oktober 2023

    Westelijke Balkan Uitgave

    Start je motoren en scheur met opwinding de snelwegen op, want de Westelijke Balkan DLC voor Euro Truck Simulator 2 is vandaag uitgebracht, en het ontketent een reis door adembenemende landschappen en uitdagende wegen!

    Westelijke Balkan voor Euro Truck Simulator 2 wordt vandaag rond 19:15 CEST uitgebracht!


    Ga op een reis over onze artistieke weergave van de Westelijke Balkan, een enorme speeltuin die wacht om zijn wonderen te onthullen. Geniet van de reis en koester elk moment terwijl je onderweg vele kenmerken ontdekt:

    • Reis door 8 nieuwe betoverende landen, elk met zijn eigen unieke charme. 
    •  Ontdek 14 verkenbare steden, waaronder Split en Belgrado. 
    • Neem je vrachtwagen mee op een rit door 30 levendige stadjes (nederzettingen). 
    • Ervaar de prachtige natuur van de regio, van het Nationaal Park Durmitor tot het Nationaal Park Bjeshkët e Nemuna, met iconische bergen, heuvels en betoverende uitzichten op zee. 
    • Verken unieke depots voor de aluminiumindustrie, chemische fabrieken en oliebronnen. 
    • Breng je lading naar 3 industriële havens langs de rivier de Donau (Belgrado, Novi Sad, Osijek). 
    • Verbaas je over de schoonheid van de historische stadscentra in Split, Mostar, Sarajevo, Pristina en meer. 
    • Steek de grenzen over op meer dan 20 unieke overgangen. 
    • Geniet van het schilderachtige platteland met 15 uitkijkpunten en maak een foto met je vrachtwagen bij 20 iconische bezienswaardigheden.


    Vanaf de release zijn er ook drie nieuwe ETS 2-bundels op Steam beschikbaar! De Balkan-bundel; een spannende roadtrip door de Westelijke Balkan, Road to the Black Sea, Going East DLC's; de Baltische bundel, een reis door Beyond the Baltic Sea, Going East en Scandinavië DLC's; de Mediterrane bundel, die de Iberië, Vive la France en Italia DLC's bevat. Al deze bundels bevatten ook het basisspel en zijn van het type "Complete the set", wat betekent dat je alleen wordt belast voor DLC's die nog niet in je bibliotheek zitten!


    Vanaf de release is er ook een speciaal #CruisingTheBalkans World of Trucks-evenement, waar je unieke beloningen kunt verdienen door leveringen te voltooien NAAR of VANAF 15 steden, ofwel uit de Westelijke Balkans of de Road to the Black Sea DLC's. Het gemeenschapsdoel is om 300.000.000 km te rijden tijdens het leveren van ladingen naar of vanuit elke stad in de Westelijke Balkans en/of Road to the Black Sea DLC's.


    Van cabine-accessoires tot verfwerk met een typisch Westelijke Balkan-thema, bekijk wat je kunt krijgen voor het voltooien van je leveringen!


    Bovendien, als je een opdracht voltooit met externe contracten NAAR of VANAF de stad Podgorica, krijg je deze schattige Hermann's schildpad die je mee kunt nemen op je avonturen.


    Doe mee met ons voor een speciale release-stream op ons officiële Twitch-kanaal. Stem af voor exclusieve inzichten, ontwikkelaarsinterviews en een voorproefje van wat de Westelijke Balkans voor jou in petto heeft!


    Het is tijd om de snelwegen van de Westelijke Balkans op te gaan! Deel je eerste reizen met ons met de hashtag #CruisingTheBalkans. En onthoud dat voorbij de eerste bezienswaardigheden deze regio verborgen schatten herbergt die wachten om ontdekt te worden. Wees voorbereid, want het volgende opwindende avontuur kan om de hoek liggen.

    Zorg ervoor dat je onze socialemediaprofielen volgt (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) om in contact te blijven met het laatste nieuws. We zien je op de weg!

     

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten