TruckStop Radio

    dinsdag 24 oktober 2023

    Vrolijk Hauloween-evenement

    Welkom allemaal, bij weer een ander Happy Hauloween World of Trucks-evenement! Het plezier begint morgen, dinsdag 24 oktober...

    Dus laten we opnieuw onze sleutels pakken 
    Om onze vrachtwagens te starten. En, alsjeblieft, 
    Zorg ervoor dat je je jazzy schoenen draagt 
    Om een dansje van spookachtige blues te dansen. 
    Omdat vanavond een speciaal bal is, 
    Met botten en schedels, en overal gelach! 
    En vergeet niet om een hoed te dragen, 
    En OH, pas op voor de kat. 
    Het zou zomaar je pad kunnen kruisen vanavond 
    Om een lekker hapje te grijpen.

    Want Hauloween hangt in de lucht, 
    En er is geen tijd om te vluchten of te durven
    Je te verstoppen voor alle traktaties 
    Die op je wachten, maar niet om op te eten, 
    Nee, ze moeten worden vervoerd, snel geleverd, 
    En dan geparkeerd, dat is de truc!


    (Origineel gedicht in Engels)
    So once again let’s grab our keys
    To start our rigs. And, if you please,
    Be sure to wear your jazzy shoes
    To dance a jig of spooky blues.
    Because tonight’s a special ball,
    With bone and skull, and laughter all!
    And, don’t forget to wear a hat,
    And OH, be careful of the cat.
    It might just cross your path tonight
    To grab a yummy nibble-bite.

    For Hauloween is in the air,
    And there’s no time to flee nor dare
    To hide away from all the treats
    That wait for you, but not to eat,
    NO, they must be hauled, delivered quick,
    Then parked away, now that’s the trick!


    We nodigen jullie, onze #BestCommunityEver, opnieuw uit om Halloween te vieren door heerlijke Halloween-traktaties te bezorgen in alle vrachtwagenregio's - dit keer streven we naar 1.000.000 leveringen in totaal! Onze ongelooflijk creatieve artiesten hebben een gloednieuwe, prachtig spookachtige maar jazzy Halloween-thematische trailer bedacht die je speciale evenementlading zal vervoeren.


    Je #HappyHauloween brengt je ook een coole nieuwe bureaubladthema dat bij onze viering past gedurende de evenementduur - we hopen echt dat je het leuk vindt!


    Je persoonlijke doel is om 13 leveringen van onze Halloween-traktatieslading te voltooien, en er zijn fantastische evenementspecifieke beloningen te behalen, waaronder een World of Trucks Achievement. Alle taken voor het evenement zullen elk 100 km (62,1 mijl) of meer zijn, en vergeet niet de regels te bekijken.

    Regels


    Met Externe Contracten, met een World of Trucks-gekoppeld profiel in Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator of beide, is het gemeenschapsdoel om 1.000.000 leveringen van Halloween-traktaties te behalen, vanuit elke stad in elke vrachtwagenregio.

    Wanneer een speler 13 leveringen van Halloween-traktaties voltooit in een van de vrachtwagenregio's in beide spellen, voltooit dit hun persoonlijke doel.

    Beloningen


    • Persoonlijk: Spelers die 13 of meer leveringen van Halloween-traktaties voltooien, ontvangen een unieke World of Trucks Achievement, evenals een schattig en pluizig Count Catula Plush-cabine-item als een Steam-inventarisitem voor Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator.
    • Gemeenschap: Wanneer het gemeenschapsdoel van het behalen van 1.000.000 leveringen van Halloween-traktaties vanuit elke stad is bereikt en als de speler ook zijn persoonlijke doel heeft behaald, ontvangen ze een griezelig, maar knuffelbaar, Spooky Spider-hangende speelgoed als een Steam-inventarisitem voor hun cabine.

    Opmerking: Om in aanmerking te komen voor een gemeenschapsbeloning, moet je ten minste je persoonlijke doel voltooien in Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator of beide. Elke beloning zal een Steam-inventarisitem zijn voor zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator. Zodra voltooid, claim je beloning op de Evenementenpagina op je World of Trucks-profiel.

    Het evenement wordt afgesloten op dinsdag 14 november om 23:59 UTC.


    Het evenement van dit jaar belooft vol te zitten met spookachtig plezier, zowel voor American Truck Simulator als Euro Truck Simulator 2, met leveringen die in beide spellen worden geteld. Je kunt zelfs deelnemen aan de vieringen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan, dus we kijken uit naar het zien van al jullie foto's op onze Facebook ATS / ETS2, X (voormalig Twitter) en Instagram-profielen, en we zullen onze favorieten delen."

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten