TruckStop Radio

    dinsdag 31 oktober 2023

    TIRSAN Trailer Pack DLC - Nieuwe Uitbreiding voor Euro Truck Simulator 2

    TIRSAN, een bedrijf gevestigd in Türkiye, heeft meer dan 46 jaar ervaring als toonaangevende producent van trailers voor diverse ondernemingen. Ze zijn de favoriet van logistieke klanten vanwege hun ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid en de kwaliteit van hun werk. Vandaag zijn we verheugd om officieel aan te kondigen dat de TIRSAN Trailer Pack DLC is uitgebracht voor Euro Truck Simulator 2!


    Na een samenwerking die meer dan een jaar geleden begon, willen we onze dankbaarheid uiten aan TIRSAN. Hun vertegenwoordigers hebben geweldig werk geleverd bij het samenwerken met ons om hun trailers tot leven te brengen in de virtuele wereld. Of het nu gaat om het delen van gegevens, het geven van feedback, of het beantwoorden van onze vragen, ze hebben werkelijk hun goede reputatie waargemaakt.


    De Inhoud van deze DLC:
    • TIRSAN SCS Multiride: Curtainsider
    • TIRSAN SRI: Reefer
    • TIRSAN SKS: Tipper
    • TIRSAN SPL: Platform met zijpanelen
    • TIRSAN SGH: 40-voet Containerdrager
    • TIRSAN SHF: 20-voet Containerdrager
    • Optionele onderdelen en accessoires



    Met talloze aanpassingsopties zijn we er zeker van dat je ze in de in-game service uitgebreid zult verkennen. Maar zodra je de weg opgaat met je prachtige nieuwe TIRSAN-trailer, zorg er dan voor dat je je video's of screenshots met ons deelt op sociale media en onze profielen tagt (XInstagramFacebookTikTok) en de hashtag #TirsanTrailers gebruikt. We kijken altijd uit naar je feedback en zullen deze nauwlettend volgen.

    Maak je klaar voor een gloednieuw avontuur met TIRSAN – het is tijd om in stijl de weg op te gaan!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten