TruckStop Radio

    donderdag 19 oktober 2023

    Cruisen door de Balkan World Of Trucks-evenement

    Sluit je op donderdag 19 oktober aan bij ons terwijl we de voltooiing van de Balkan vieren met de release van onze West-Balkan DLC en een speciaal World Of Trucks-evenement - Cruisen door de Balkan! In dit evenement kunnen spelers deelnemen met de West-Balkan DLC of de Road to the Black Sea DLC, of zelfs beide!


    De nieuwe West-Balkan DLC biedt 30 prachtige steden om te ontdekken. Samen met de 30 unieke steden van de Road to the Black Sea DLC zijn dat 60 geweldige steden om te verkennen tijdens dit evenement!

    Tijdens #CruisenDeBalkan zul je prachtige landschappen en schilderachtige routes verkennen langs bossen, rivieren, bergen en kustlijnen, terwijl je bijdraagt aan de bloeiende economie van beide DLC's. Met de regio die zich zo ver uitstrekt, biedt het een ongelooflijke verscheidenheid aan dieren en wildlife. Het is de thuisbasis van de grijze wolf, bruine beer, damhert en edelhert, en de Dalmatische pelikaan, een van de grootste zoetwatervogels, die geniet van het eten van de vele soorten vis die te vinden zijn. Hermann's schildpadden, populair bij toeristen, zijn ook te zien in de buurt van veel watergebieden en rivieren.

    Naast adembenemende natuur biedt de Balkan ook verschillende economische regio's van belang. Tijdens je reizen zul je door veel unieke steden, industriële gebieden en grote zeehavens rijden die essentieel zijn voor de economie. Vrachtwagenchauffeurs kunnen uitkijken naar het verkennen van nieuwe industrieën, zoals het afleveren van caravans bij de autodealers waar mensen hun reisdromen op wielen laten uitkomen.

    Tijdens je reis door de Balkan kun je uitkijken naar vele uitkijkpunten en hoogtepunten van de nieuwe regio van de West-Balkan DLC:

    • Dubrovnik, kuststad met een indrukwekkende brug die een prachtig uitzicht biedt.
    • Durrës Marina, een prachtige haven.
    • Pristina, pittoreske stad met smalle straatjes en kleine winkels.
    • Sarajevo, historische stad met interessante architectuur.
    • Tara Bridge, beroemde bergachtige locatie met een tokkelbaan.

    Zoals bij eerdere cruisings-evenementen, kun je je eigen trailer gebruiken en dit allemaal ervaren in de externe markt!


    Aangezien de Road to the Black Sea DLC en de West-Balkan DLC deel uitmaken van het #CruisenDeBalkan-evenement, en met zoveel steden om te verkennen, geven we je de kans om een gemeenschapsdoel te voltooien en maximaal 2 persoonlijke doelen, één voor elke DLC. Het voltooien van beide persoonlijke doelen is zeker de moeite waard, want hun beloningen, wanneer gecombineerd, zullen een ongelooflijk mooie bijpassende vrachtwagen- en aanhangwagenverfbeurt opleveren!


    Regels


    Gebruikmakend van Externe Opdrachten of de Externe Markt, met een met World Of Trucks verbonden profiel in Euro Truck Simulator 2, is het gemeenschapsdoel om 300.000.000 km te rijden terwijl je ladingen levert aan of vanuit een willekeurige stad in de West-Balkan en/of Road to the Black Sea DLC's.

    Dit evenement biedt je maximaal 2 persoonlijke doelen om te voltooien:

    • Persoonlijk doel voor de West-Balkan DLC: Voltooi een levering aan of vanuit minstens 15 unieke steden.
    • Persoonlijk doel voor de Road to the Black Sea DLC: Voltooi een levering aan of vanuit minstens 15 unieke steden.

    Alle opdrachten voor het evenement moeten minimaal 200 km zijn, of meer.

    Je kunt controleren of je recente leveringen aan deze voorwaarden voldeden met behulp van je Logboek in je World of Trucks-profiel.

    Beloningen


    • Gemeenschap: Wanneer het gemeenschapsdoel van 300.000.000 km wordt bereikt, en als de speler ook een persoonlijk doel heeft behaald, ontvangen ze een hangende Dalmatische pelikaan als Steam-inventarisitem.
    • Persoonlijk voor de West-Balkan: Verdien een persoonlijke World Of Trucks-prestatie en een indrukwekkende ETS2-vrachtwagenverfbeurt in het thema 'Natuurlijke Omhelzing' als Steam-inventarisitem.
    • Persoonlijk voor de Road to the Black Sea: Verdien een persoonlijke World Of Trucks-prestatie en een prachtige ETS2-aanhangwagenverfbeurt in het thema 'Natuurlijke Omhelzing' als Steam-inventarisitem.

    Opmerking: Om in aanmerking te komen voor de gemeenschapsbeloning, moet je ten minste één persoonlijk doel voltooien in Euro Truck Simulator 2. Elke beloning zal een Steam-inventarisitem zijn voor Euro Truck Simulator 2. Zodra voltooid, kun je je beloning opeisen op de Evenementenpagina van je World of Trucks-profiel.

    Het evenement wordt afgesloten op dinsdag 19 december om 23:59 uur UTC.

    We kijken er naar uit om van je te horen waar je bent geweest en wat je hebt gezien. Met zoveel te ontdekken, denken we dat je wel even bezig zult zijn! Het hele SCS-team is erg trots op wat er is bereikt met deze release, en we kijken ernaar uit om al je foto's te zien! Dus deel alsjeblieft je screenshots en video's met ons met de hashtag #CruisingTheBalkans op onze Facebook, X (voorheen Twitter) en Instagram-profielen, en we zullen onze favorieten delen (we kunnen er zelfs enkele in een toekomstige blogpost laten zien!).


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten