TruckStop Radio

    woensdag 31 januari 2024

    Herziening Duitsland - Rijn-Ruhr: Industrie & Kruispunten

    Vandaag delen we graag meer inzichten over het werk dat wordt verricht door ons Duitsland Herontwerp team! Aangezien wegen en industrieën tot de belangrijkste en meest vertrouwde aspecten behoren voor een vrachtwagenchauffeur, richt deze blog zich op de veranderingen die worden doorgevoerd in de industrieën en kruispunten van de Rijnregio.


    De Rijn-Ruhr regio in Duitsland staat vaak bekend als het industriële hart van het land. Met grote steden zoals Keulen, Düsseldorf, Dortmund en Duisburg wordt de regio gekenmerkt door haar rijke geschiedenis en dynamisch stedelijk netwerk langs de oevers van de Rijn.


    Het team achter het Duitsland Herontwerp wilde het belang van dit gebied weerspiegelen door de in-game economie te stimuleren. Om dit te bereiken heeft steden zoals Keulen nu zes nieuwe depots voor spelers om naar toe te leveren en vanaf te halen, een grote verandering ten opzichte van de bestaande twee!


    Je zult een verscheidenheid aan industrieën vinden, van autofabrieken tot spoorwegdepots, sloperijen en rivierhavens. Ook nieuw in de regio is de toevoeging van Duitsland's vierde drukste luchthaven, gelegen in Düsseldorf, waar je naar toe kunt leveren en vanaf kunt halen. Misschien zie je zelfs de toevoeging van de bekende luchthaven SkyTrain wanneer je op bezoek bent. We hopen dat je zult genieten van het scala aan nieuwe en herontworpen depots die je in deze regio zult vinden.


    Net als eerdere gebieden die we hebben herontworpen, is deze hele regio van de grond af opnieuw opgebouwd, inclusief het wegennet. We willen ook enkele van de nieuwe kruispunten benadrukken die je tegen zult komen tijdens je reizen door de Rijnregio.


    Een van dergelijke toevoegingen is het Kreuz Kaiserberg, een complexe spaghettiknooppunt dat vrij groot en ingewikkeld is. Ons team heeft hard gewerkt om dit bekende knooppunt zo goed mogelijk te vertegenwoordigen binnen de grootte- en schaalbeperkingen van het gebied. We hebben ook realistischer kruispunten gecreëerd in de stad, omdat deze bebouwde gebieden vaak een scala aan verschillende soorten kruispunten hebben om om te gaan met hoge verkeersvolumes.


    Terwijl we doorgaan met deze fase van het herontwerp, kijken we ernaar uit om meer nieuws te delen over de ontwikkeling ervan en de veranderingen die je kunt verwachten te zien in een toekomstige gratis update! Tot die tijd, laat ons weten wat je van het werk hier vindt, want ons team zou graag van je horen.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten