TruckStop Radio

    vrijdag 26 januari 2024

    Introductie van de Nordic Horizons Uitbreiding

    Onze fans vragen ons altijd wat we aan het doen zijn. Waarom zijn er periodes waarin we meer communiceren over het ene spel dan het andere? Het creëren van een belangrijke map-DLC is een proces dat meerdere jaren in beslag neemt, van pre-productie tot optimalisatie en release. Meestal aarzelen we om te vroeg over een project te praten. Er is altijd de zorg of we de verwachtingen kunnen managen. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om spelers inzicht te geven in waar we aan werken. Het is zowel belangrijk voor promotie als om vroegtijdige feedback te krijgen.

    Gelukkig bevinden we ons nu in een positie waarin we durven te praten over een tweede kaartuitbreiding die momenteel in ontwikkeling is voor Euro Truck Simulator 2. Ja, het ETS2 kaartteam beweegt nu in drie richtingen, met meerdere projecten tegelijkertijd in de pijplijn. Naast de uitgebreide herwerking en de al aangekondigde Griekenland DLC, zijn we enthousiast om te onthullen dat er al een andere kaartuitbreiding in de vroege stadia van productie is! Je kunt uitkijken naar het verkennen van de betoverende landschappen van Noord-Europa in de Nordic Horizons DLC!


    Met tientallen steden, schilderachtige stadjes en prachtige landschappen die wachten op verkenning, belooft Nordic Horizons een uitgebreide en gevarieerde gameplay-ervaring. De DLC toont de typische Noordse architectuur, met mooie, vaak rode, houten huizen, boerderijen en schuren die authenticiteit toevoegen aan het virtuele landschap. Duik in de Vikinggeschiedenis die zich in de DLC weeft en voeg een historische touch toe aan je reis.


    Je kunt uitkijken naar het verkennen van de uitgestrekte fjorden van Noorwegen helemaal tot aan de Noordelijke IJszee, af en toe adembenemende bruggen oversteken of door onderwatertunnels gaan. De ervaring wordt versterkt door het grote aantal smalle wegen, wat een unieke rij-uitdaging biedt. Let op rendieren onderweg, wier aanwezigheid een vleugje wildlife toevoegt aan je schilderachtige route. Vissersdorpjes langs de kust zullen spelers verder onderdompelen in de rijke kustcultuur.


    Reis door het Noorland van Zweden over de hoofdweg E4 langs oostelijke bewoonde gebieden en reis dan westwaarts naar de kale heuvels van de Scandinavische bergen langs de Noorse grens. Onderweg kom je industriële gebieden tegen met mijnen en papierfabrieken, wat een extra laag realisme toevoegt aan je vrachtwagenavontuur.

    Het Lapland van Finland, met zijn dichte naaldbossen tot aan de uitgestrekte barre tundra, vormt een schril contrast met het zuidelijke deel van het land. De DLC benadrukt gladde wegen, wat zorgt voor een zen-achtige rijervaring zodat spelers zich echt kunnen onderdompelen in de schoonheid van hun omgeving.


    In de wereld van het vrachtwagenrijden brengt de DLC een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Scandinavië, de thuisbasis van iconische merken zoals Scania en Volvo. Vrachtwagenliefhebbers zullen de authentieke weergave van de vrachtwagenerfenis van de regio waarderen.

    En laten we de enorme omvang van de DLC niet vergeten - bereid je voor op een uitgestrekt gebied met ontelbare kilometers aan wegen om te verkennen. Nordic Horizons biedt een naadloze mix van natuur, geschiedenis en vrachtwagenexcitement. Maak je klaar voor een onvergetelijk Scandinavisch avontuur!


    Houd er rekening mee dat de foto's die je hier ziet nog in ontwikkeling zijn. Er staat ons nog een lange weg te wachten en het kan ongeveer twee jaar duren voordat we deze DLC kunnen uitbrengen. We hopen dat je enthousiast bent om de hele kaart te zien zodra deze is uitgebracht. Vergeet niet ons te volgen op onze sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) zodat je geen nieuws over de Nordic Horizons DLC of andere projecten mist. En als je dat nog niet hebt gedaan, zorg er dan voor dat je de Nordic Horizons DLC toevoegt aan je Steam-verlanglijstje. We zien je op de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten