TruckStop Radio

    donderdag 25 januari 2024

    SCS Onderweg - Scania Museum Werkplaats

    In onze nieuwste aflevering van de SCS Onderweg serie, zijn we begonnen aan een opwindende reis naar de betoverende Scania Museum Werkplaats. Hier werkt een team getalenteerde individuen van Scania hun magie op de restauratie van historische Scania-vrachtwagens, en het is ook de thuisbasis van hun legendarische showtrucks.


    We hadden het genoegen om een interview te krijgen met een van de cruciale personen achter dit alles, die ons meenam voor een rondleiding door hun werkplaats. Doe met ons mee en werp een blik op de legendarische Scania-showtrucks, waaronder de betoverende Svempas Blue Griffin, de fascinerende Chimera, de vurige Frostfire en andere adembenemende creaties. De werkplaats is niet alleen een plek voor restauraties, maar ook een centrum waar bekwame ambachtslieden deze iconische showtrucks tot leven brengen, ze verheffend tot het rijk van adembenemende autokunst.


    We hopen dat je genoten hebt van de rondleiding door de Scania Museum Werkplaats. We danken deze exclusieve preview aan de ongelooflijke mensen die in de werkplaats werken, die gul de tijd namen om ons door deze buitengewone plek te leiden. Vergeet niet ons te volgen op onze sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) zodat je geen nieuws en toekomstige afleveringen van SCS Onderweg mist.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten