TruckStop Radio

    donderdag 18 januari 2024

    Arkansas - Steden

    We zijn verheugd om je op de hoogte te brengen van een nieuwe update over de aankomende Arkansas DLC voor American Truck Simulator. Maak je klaar voor een voorproefje van enkele steden waar je doorheen zult rijden als je vracht vervoert in deze staat!


    Texarkana: Een Verdeelde Stad 

    Texarkana staat als een stad verdeeld tussen Texas en Arkansas, waar het hart wordt doorsneden door de staatsgrens. Om de unieke charme van Texarkana volledig te verkennen, hebben spelers zowel de Texas- als de Arkansas-DLC nodig. Opmerkelijke bezienswaardigheden zijn onder andere banken in het Arkansase deel en een boeiende bandenfabriek die een exclusieve cross-state ervaring biedt. Texarkana staat bekend om zijn levendige culturele scene, met een mix van Texaanse en Arkansaanse invloeden.


    Harrison: Schilderachtige Charme met Verborgen Juweeltjes 

    Verscholen in het schilderachtige landschap van Arkansas ontvouwt Harrison zich als een klein stadje met een onverwacht charmant stadscentrum. Het stadhuis, een historisch hotel, een ziekenhuis en een bank tonen zijn rijke geschiedenis. Waag je naar de buitenwijken om magazijnen te verkennen, waar opmerkelijke fabrieken gespecialiseerd in dranken en meubels wachten om ontdekt te worden. De gastvrije gemeenschap van Harrison en de prachtige natuurlijke omgeving maken het een verborgen juweeltje in het hart van Arkansas.


    Jonesboro: Schilderachtige Landmarks in het Stadscentrum

    Jonesboro, een van de grotere steden van Arkansas, pronkt met een stadscentrum vol bezienswaardigheden, waaronder kerken, een gerechtsgebouw en schilderachtige winkels. Navigeer door deze levendige stad en ontdek een grote opslag- en verwerkingsfaciliteit voor rijst - een belangrijke speler in de lokale industrie, die een meeslepende toevoeging belooft aan de virtuele vrachtwagenervaring. De dynamische charme en architecturale juweeltjes van de stad creëren een schilderachtige achtergrond voor een onvergetelijk avontuurlijke roadtrip.


    Pine Bluff: Rivierpracht en Industriële Wonderen

    Gelegen nabij de Arkansas-rivier, biedt Pine Bluff een schilderachtig uitzicht en de mogelijkheid om de aangrenzende River Port te verkennen. Bezienswaardigheden zoals het gerechtsgebouw en Saracen Lake voegen een vleugje geschiedenis toe aan het stadsbeeld. Pine Bluff zorgt voor een veelzijdige ervaring, naadloos de schoonheid van de natuur combinerend met de wonderen van industriële landschappen. Bekend om zijn levendige waterkant en bloeiende kunstgemeenschap, belooft Pine Bluff een uniek kruispunt van cultuur en handel.


    Hoewel de steden die je hier ziet nog in ontwikkeling zijn, groeit de anticipatie voor de onthulling van de uitbreiding van de Arkansas-kaart. Vergeet niet ons te volgen op onze sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) zodat je al het nieuws over de Arkansas DLC of andere aankomende projecten kunt krijgen. Ondertussen zien we je op de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten