TruckStop Radio

    donderdag 4 januari 2024

    California Herontwerp - Amandelen & Landbouw

    In het hart van het agrarische centrum van Californië staat de derde fase van het California Herontwerpproject voor American Truck Simulator op het punt het virtuele landschap rond Modesto, Stockton, Fresno en Huron te transformeren. Terwijl we ons verdiepen in het agrarische kloppende hart van de regio, maak je klaar voor de heerlijke toevoeging van amandel- en druivenboerderijen die een voorproefje beloven van de rijke landbouwtraditie van Californië.


    Het middelpunt van dit landbouwavontuur is de nieuw geïntroduceerde amandelfarmdepot, dat de overvloed aan amandelen in deze vruchtbare regio laat zien. Terwijl je door de levendige velden navigeert, zal de virtuele geur van amandelbloesems de lucht vullen, wat een meeslepende ervaring creëert die de echte essentie van de Californische landbouw weerspiegelt.


    Kronkelend door dit schilderachtige terrein zullen spelers een uitgebreid netwerk van landelijke wegen tegenkomen, die elk leiden naar uitgestrekte boerderijen versierd met amandelboomgaarden, wijngaarden en een verscheidenheid aan andere gewassen. Het landschap wordt een tapijt van kleuren, waarbij de diversiteit van de bloeiende landbouw in Californië wordt getoond.


    Om de authenticiteit te vergroten, introduceert de update de Druivenverwerkingsfabriek. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in onze toewijding om de essentie van de Californische landbouweconomie vast te leggen.


    Zodra we deze opwindende functies uitrollen, nodigen we spelers uit om een reis te maken door het hart van de landbouw, waar de schoonheid van de natuur samensmelt met de opwinding van de open weg. Maak je klaar om je onder te dompelen in de charme van amandelboomgaarden, wijngaarden en de dynamische wereld van landbouw die de Californië Herontwerp Fase 3 definieert. Blijf op de hoogte voor meer updates, terwijl we blijven werken aan het cultiveren van een virtueel Californië dat het echte weerspiegelt op onze X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten