TruckStop Radio

    zondag 31 december 2023

    Afsluiting van 2023

    Terwijl weer een jaar tot een einde komt, kijken we terug op een fantastisch jaar vol tevredenheid en geweldige vooruitgang voor Trucky.



    Dit jaar hebben we tal van nieuwe functies en verbeteringen geïntroduceerd: Profielpagina's met volledige statistieken, de Dedicated Server Hosting-service, een nieuw Achievements-systeem en Achievements voor Bedrijven, Communityfuncties voor VTC met Live Bedrijfsstatus, Messenger en Nieuwsfeed, een nieuw Discord Webhook-systeem en integratie met External Drivers' Hub, Speed Stats Cooldown en nieuwe Geluidsmeldingen, en tot slot, de Hardcore Simulation Mode met een nieuwe leaderboard en een nieuwe, realistischere manier om het spel te ervaren.

    Het laatste nieuws in december dat ons het nieuwe jaar in zal leiden, was de totale update van de web presence met een nieuwe Hub die alle niet-games gerelateerde functies van Trucky bruikbaar maakt vanuit een browser op Desktop en Mobiel.

    Dus, elke maand iets nieuws!

    En nu? Het is moeilijk om bij te blijven met zoveel updates en zoveel nieuws. Trucky is de afgelopen jaren enorm gegroeid en soms op een ietwat onorganische manier, dus het is tijd om te stoppen en alles opnieuw te overdenken.

    Het grote project voor 2024 zal zijn om de volledige applicatie opnieuw te schrijven op een nieuwe manier, gebaseerd op een nieuwe technologische basis. We zullen altijd proberen de overlay-functies te behouden die Trucky uniek maken, maar die het mogelijk zullen maken om minder belastend te zijn voor het systeem van de gebruiker en het spel.

    De eerste tests die enkele maanden geleden zijn uitgevoerd met deze nieuwe technologie waren interessant en bemoedigend.

    Helaas zijn we op dit moment niet in staat om een deadline vast te stellen. Er zal veel werk te doen zijn en voor enige tijd zullen de huidige versie van Trucky en de nieuwe versie parallel blijven bestaan. Er zullen geen grote innovaties zijn in de huidige versie, omdat alle inspanningen gericht zullen zijn op de nieuwe versie. Het zal zeker een stapsgewijze implementatie zijn, waarbij de functies één voor één worden geïmplementeerd en waarschijnlijk zal er iets achtergelaten worden door prioritering en het behouden van de meest gebruikte functies.

    We zullen de mogelijkheid overwegen om Trucky op Linux en Mac te gebruiken, maar bijna zeker zonder overlay, maar met de kernfunctionaliteiten werkend: het is een doel, geen belofte 🙂

    We hopen dat het jaar dat ten einde komt een geweldig jaar vol tevredenheid was en we hopen dat het komende jaar nog beter zal zijn.

    Hartelijke wensen van het hele team 🙂

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten