TruckStop Radio

    donderdag 28 december 2023

    Herziening California - Fresno & Huron

    We zijn verheugd om met jullie te delen dat we weer een kijkje kunnen geven in ons lopende project voor het herontwerp van Californië voor American Truck Simulator. Voor een deel van onze nieuwere spelers is een klein deel van ons team hard aan het werk geweest om het basisstaat van Californië te herontwerpen en het op hetzelfde niveau te brengen als onze huidige kaartuitbreidingen als onderdeel van een gratis update.

    Vandaag delen we graag enkele voorvertoningsscreenshots van de steden Fresno & Huron!


    Fresno


    In het hart van de Central Valley van Californië ligt Fresno, de thuisbasis van een unieke mix van stedelijke levendigheid en agrarische charme. Bekend als de "Rozijnhoofdstad van de Wereld", pronkt deze stad met de titel van 'de meest productieve landbouwgrond'. Misschien heb je zelfs al een paar keer in American Truck Simulator naar deze stad gereden. Laten we eens kijken naar enkele veranderingen die zijn aangebracht in het herontwerp.


    Net als veel andere steden in het Californië Herontwerp is Fresno volledig opnieuw opgebouwd. Dit betekent dat de stad en het wegennetwerk van onze huidige basiskaarteditor zijn verwijderd en het team het vanaf nul heeft opgebouwd. Dit stelt het team in staat om gebruik te maken van technieken en tools die we eerder niet hadden, en echt de ruimte te benutten om een realistischere lay-out en representatie van de omgeving te bieden.

    Belangrijke wegennetwerken, zoals de CA-99 die door de stad loopt, samen met vele andere verbindingen in en rond Fresno, zijn herzien. Het team heeft ook industrieën in het gebied opnieuw ontworpen, en je zult misschien zelfs nieuwe depots vinden om naar toe te leveren.


    Huron


    Omringd door uitgestrekte landbouwgronden biedt Huron een rustige ontsnapping aan de drukte van het stadsleven. Bekend om zijn kleurrijke muurschilderingen die het verhaal van de gemeenschap en zijn rijke culturele erfgoed vertellen, geeft Huron een glimp in het hart van de landelijke charme van de Golden State.

    Net als het werk in Fresno is Huron vanaf de grond opgebouwd, inclusief de wegennetwerken en lokale industrieën. In de buurt vind je een nieuwe truckstop onder het 'Vortex'-merk, dicht bij de I-5.


    Net als veel andere kleine steden en dorpen herbergt Huron verschillende landbouwindustrieën. In het omliggende gebied groeien boerderijen sojabonen, maïs en hebben ze vee. Het is ook een opkomend knooppunt voor de productie van nichegewassen voor speciale markten, evenals een snel groeiende cluster van wijngaarden.


    Wees gerust, het team werkt hard aan dit project en we kijken ernaar uit om meer voorbeelden te delen van deze aankomende fase van het Californië Herontwerp. Als je een van de vorige blogposts over dit onderwerp hebt gemist, zorg er dan voor dat je hier terugleest. Tot de volgende keer, blijf trucken!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten