TruckStop Radio

    dinsdag 19 december 2023

    Kenworth T680 - Uitgave 100 Jaar Jubileumeditie

    Het moment waar we allemaal reikhalzend naar hebben uitgekeken, is eindelijk hier! We zijn verheugd om de release aan te kondigen van de langverwachte Kenworth T680 100 Jaar Jubileumeditie voor American Truck Simulator.

     

    Na talloze verzoeken van onze gepassioneerde gemeenschap hebben we samengewerkt met Kenworth om jullie een volledig nieuw voertuig te brengen - de Kenworth T680 100 Jaar Jubileumeditie. Deze iconische vrachtwagen vertegenwoordigt een eeuw van Kenworth's toewijding aan uitmuntendheid en innovatie, waardoor het een must-have is voor elke vrachtwagenchauffeur daarbuiten.


    De speciale editie beschikt over een onyx-afgewerkte grille en filterkappen, een kenmerkend Kenworth 100 embleem op de slaapcabine, en een luxueus interieur met rode accenten en zilveren afwerking. De kenmerkende editie stoelen en het stuurwiel, samen met speciale beperkte editie zwarte wielen met zilveren afwerking, voegen een vleugje verfijning toe. Veiligheid ontmoet innovatie met digitale spiegels, een dode hoek detector, en het Kenworth Idle Management System aan de achterkant van de cabine. Aerokits van FlowBelow verbeteren de aerodynamica, terwijl de configuratie van de vrachtwagen de hoogste slaapcabine heeft, de 76-inch High Roof Sleeper, in combinatie met een 6x4 chassis en het AirGlide AG400L veersysteem. Maak je klaar voor een stijlvolle virtuele reis ter ere van het blijvende erfgoed van Kenworth!


    Dit project gedijde dankzij een fantastische samenwerking met Kenworth, vooral Brianna Potthast en haar team, die zo'n genot waren om mee samen te werken aan deze vrachtwagen. Speciale dank gaat ook uit naar ons voertuigenteam, vooral Daniel Antonín, en onze externe collega Renju Therakathu uit Nieuw-Zeeland. Blijf op de hoogte voor exclusieve interviews met Daniel en Renju, die inzicht bieden in de ontwikkeling van de Kenworth T680 100 Jaar Jubileumeditie.


    Hoewel we trots zijn om de Jubileumeditie op tijd uit te brengen voor het 100-jarig jubileum van Kenworth, is dit slechts het eerste stadium van de volledige T680-release. Dit project is uitgevoerd volgens een zeer versneld schema, en we hebben het op tijd laten gebeuren dankzij een soepele samenwerking met experts van Kenworth. We hebben echter nog enkele maanden nodig om alle aanpassingsopties te voltooien waar onze #BestCommunityEver aan gewend is bij het ontvangen van een nieuwe voertuigfamilie met complete behandeling, dus blijf op de hoogte!

    Bereid je voor op de rit van je leven met de Kenworth T680 100 Jaar Jubileumeditie in American Truck Simulator. Blijf op de hoogte voor meer updates door onze socialemediakanalen te volgen (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok). We zien je op de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten