TruckStop Radio

    zaterdag 16 december 2023

    De Goede Vrachtwagen + SCS On The Road Aflevering

    In de steeds veranderende wereld van automotive innovatie zijn we onlangs een partnerschap aangegaan met Renault Trucks om hun nieuwste wonder te onthullen - de volledig elektrische Renault Trucks E-Tech T. Voor degenen die het nieuws gemist hebben, bieden we hier een exclusieve blik op dit boeiende project.


    Renault Trucks heeft ons genadig uitgenodigd voor de grootschalige lancering van de E-Tech T in Lyon, waarbij we op de eerste rij zaten om de geboorte van deze baanbrekende elektrische vrachtwagen bij te wonen. Onze reis ging verder dan het lancerings evenement, waardoor we de Renault Trucks assemblage- en motorenfabrieken konden verkennen en zelfs de E-Tech T uit eerste hand konden ervaren.


    Maar de opwinding stopt daar niet. Renault Trucks presenteerde een elektrificerend ontwerpproject aan een geselecteerde groep influencers, begeleid door specialisten van Renault Trucks, LumiLor, en onze eigen 2D grafisch ontwerper Annie, bekend om de Echo Diamond lak inbegrepen in de Renault Trucks T Tuning Pack DLC voor ETS2. Dit team kreeg de opdracht om speciale lakontwerpen te maken voor de vlaggenschip E-Tech T. Het uiteindelijke ontwerp wordt gekozen door gemeenschappen wereldwijd, inclusief onze dierbare #BestCommunityEver, via een speciaal stem evenement van 15 tot 25 december.


    Dit unieke lakwerk komt voor het eerst tot leven op een vrachtwagen met LumiLor-technologie - een geavanceerde methode die lagen kleur op elk oppervlak verlicht door kleine elektrische impulsen. Deze innovatie creëert een boeiende weergave, waarbij verschillende delen van het lakwerk en meer worden verlicht.


    We zijn opgetogen en vereerd dat ons spel, de gemeenschap, getalenteerde kunstenaars en onze gevestigde reputatie in de automotive industrie hebben geleid tot een exclusieve uitnodiging voor dit partnerschap. Om deze kans te grijpen om naar Lyon te reizen, hebben we ook enkele extra afleveringen van SCS On The Road opgenomen voor jullie, onze SFX-crew heeft geluiden vastgelegd tijdens testritten van de nieuwe E-Tech T en het voertuigteam heeft referentiefoto's van de vrachtwagen genomen.


    Nu nodigen we onze #BestCommunityEver uit om de volgende fase van dit spannende project bij te wonen. Stem om het definitieve ontwerp te kiezen voor de met LumiLor geschilderde E-Tech T. Je kunt kiezen tussen het prachtige Diamond Echo-ontwerp of het epische Lightning Bolt-ontwerp, beide hieronder te zien! Meer informatie, inclusief de video achter de schermen van het maken van deze ontwerpen, is te vinden op de stemsite.


    Door deel te nemen aan de stemming maak je kans op fantastische prijzen, waaronder SCS Software- en Renault Trucks-merchandise, samen met de exclusieve Thrustmaster T248-stuurwiel + pedalenbundel.


    Als speciale feestelijke traktatie hebben we een exclusieve SCS On The Road-aflevering samengesteld, waarin je een kijkje achter de schermen krijgt van onze reis naar Renault Trucks. Het is onze manier om bonusinhoud te delen die exclusief is gemaakt voor onze ongelofelijke gemeenschap.


    Mis je kans niet - breng je stem uit, geniet van de bonusinhoud en maak je klaar voor het volgende hoofdstuk in dit elektrische avontuur met Renault Trucks! Blijf verbonden terwijl dit elektrificerende project zich ontvouwt. Updates, niet alleen over dit project maar ook over meer opwindend nieuws, komen binnenkort naar onze socialemediakanalen (X/Twitter, Instagram, Facebook, TikTok).

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten