TruckStop Radio

    zaterdag 30 december 2023

    Maak kennis met Missouri

    Zonder verdere omhaal is het nu tijd om onze volgende Amerikaanse staat voor American Truck Simulator te onthullen! Van iconische landmark-poorten tot de Ozark Highlands en de pracht van het Mark Twain National Forest, kondigen we vol enthousiasme aan dat ons team hard aan het werk is om...

    Missouri voor American Truck Simulator


    Verscholen in het hart van het Amerikaanse Midwesten lokt Missouri met een mix van historische betekenis, natuurlijke schoonheid en levendige stedelijke landschappen. Bekend als de "Show-Me State," nodigt Missouri bezoekers uit om zijn diverse aanbod te verkennen.


    De iconische Gateway Arch in St. Louis rijst hoog op, symboliseert westwaartse uitbreiding, terwijl de Ozark Mountains een schilderachtige achtergrond bieden voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Van het bruisende stadsleven van Kansas City tot de serene landschappen, boeit Missouri met zijn unieke charme en belooft een reis gemarkeerd door historische locaties, zoals de geboorteplaats van Mark Twain, en een vleugje authentieke Amerikaanse cultuur.

    Chauffeurs in Missouri zullen ook als eersten de iconische Mississippi-rivier zien in American Truck Simulator! Als de op één na langste rivier in de Verenigde Staten, die zich uitstrekt over meer dan 2.000 mijl, stroomt deze indrukwekkende waterweg door 10 verschillende staten.


    In deze staat is er ook geen tekort aan grote of kleine industrieën! Landbouw, ondergrondse magazijnen, voedselindustrieën en meer wachten op chauffeurs in Missouri. We kijken ernaar uit om ze te presenteren in toekomstige blogberichten. Houd er voor nu rekening mee dat alles wat je hier ziet nog steeds in ontwikkeling is en mogelijk niet het eindproduct vertegenwoordigt.



    Ben je enthousiast om meer te horen over de ontwikkeling van deze aankomende kaartuitbreiding? Volg ons dan op sociale media (X/Twitter, Instagram, Facebook en nu ook op Threads!), en voeg de Missouri DLC toe aan je Steam-verlanglijst om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! Tot de volgende keer, blijf lekker trucken.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten