TruckStop Radio

    zaterdag 23 december 2023

    Vrolijke Feestdagen van SCS Software!


    Beste #BesteCommunityEver,

    Terwijl de feestelijke sfeer zich verspreidt, is het tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en tijd door te brengen met degenen die ons het dierbaarst zijn. Ongeacht waar je bent in de wereld of hoe je dit feestseizoen viert, hopen we dat je de tijd neemt om te pauzeren en te genieten van de vreugde en vrede van deze bijzondere tijd. Net als velen van jullie zal ook het merendeel van ons steeds groter wordende team bij SCS Software een korte pauze nemen om dit feestelijke seizoen te vieren. We hopen dat jullie het niet erg vinden dat we tijdens deze periode iets minder posten dan normaal!

    Onze kantoren zijn al gevuld met de geest van het seizoen, met de start van ons meest ambitieuze en feestelijke World of Trucks Kerstevenement tot nu toe! Heb je al je eerste reis gemaakt door het portaal naar het magische #ChristmasWinterland? Doe mee met vrachtwagenchauffeurs van over de hele wereld om voorraden en cadeaus te bezorgen naar en vanuit dit wonderland vol feestvreugde, sneeuw en meer! We nodigen je uit om samen met ons de vreugde van dit feestseizoen te verspreiden.


    Terwijl we terugblikken op het jaar 2023, zullen we ongetwijfeld stilstaan bij de momenten die ons vreugde brachten en die ons verdrietig maakten. Het is een uitdagend jaar geweest voor velen over de hele wereld, en we hopen oprecht dat de wereld in 2024 een betere plek zal worden. Als je nieuwsgierig bent naar wat SCS Software in petto heeft voor het komende jaar, raden we aan om de opname van onze Speciale Kerst Livestream te bekijken die onlangs heeft plaatsgevonden. Het zit boordevol spannend nieuws, glimpen van komende projecten en tal van hints en teasers van onze ontwikkelingsteams.


    Namens ons allemaal hier bij SCS Software wensen we jullie allen een zeer vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten