TruckStop Radio

    maandag 4 december 2023

    SCS Onderweg - Rondleiding Museum Daimler Truck North America

    In de nieuwste aflevering van onze SCS On The Road videoserie nemen we je graag mee op een rondleiding door het Daimler Truck North America Museum. Sluit je aan terwijl we een boeiende collectie verkennen, bestaande uit zowel nieuwere modellen als klassieke trucks, die de evolutie van de industrie laten zien.


    Van baanbrekende ontwerpen die de normen herdefiniëren tot iconische klassiekers van Western Star en Freightliner, het museum is een getuigenis van de toewijding van Daimler Truck aan innovatie en vakmanschap. Ga met ons mee op deze reis terwijl we dieper ingaan op de rijke geschiedenis van het vrachtvervoer op deze opmerkelijke bestemming.


    Een speciale shout-out naar de geweldige mensen van het Daimler Truck North America Museum, Western Star Trucks en Freightliner! Bedankt dat jullie ons hebben ontvangen. Blijf doorgaan met trucken en de weg banen voor de toekomst van transport.

    We hopen dat je genoten hebt van deze aflevering van SCS On The Road. Vergeet niet om onze sociale-mediaprofielen (XInstagramFacebookTikTok) te bekijken en ze te volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten