TruckStop Radio

    zaterdag 13 januari 2024

    Rijdend door Kansas & Kerst Winterland Evenementen Verlengd

    Sinds de lancering van Kansas voor American Truck Simulator zijn chauffeurs van over de hele wereld druk bezig met het vervoeren van ladingen door de Sunflower State. We begrijpen echter dat het sinds die tijd behoorlijk druk is geweest met verschillende andere releases, evenals het begin van ons Kerst Winterland evenement, dat enorm populair is gebleken!


    Met dit alles in gedachten realiseren we ons dat het misschien wat overweldigend is geweest voor degenen die beperkte tijd hadden of andere verplichtingen hadden tijdens de feestdagen, zoals tijd doorbrengen met vrienden en familie. Daarom hebben we besloten zowel de Cruising Kansas- als de Kerst Winterland-evenementen te verlengen! Je hebt nu tot 5 februari, 23:59 UTC om deze evenementen te voltooien. We hopen dat dit een comfortabelere termijn voor je creëert om van beide evenementen te genieten en alle beschikbare beloningen te verdienen.


    Beide evenementen bieden spelers unieke in-game beloningen om je vrachtwagen en cabine mee te versieren! Tot nu toe zijn er meer dan 112.000.000 mijlen afgelegd in ons Cruising Kansas-evenement. We zijn zo dichtbij het gemeenschapsdoel van 125.000.000 mijlen, dus we hopen dat deze verlenging je kan helpen dit te bereiken! Wil je meedoen? Lees hier meer of bekijk onze live-stream opname hieronder, die veel interessante informatie bevat over het evenement en de creatie ervan.


    Het gemeenschapsdoel van het Kerst Winterland-evenement heeft al zijn maximale potentieel bereikt, met alle beloningstiers ontgrendeld, maar je moet nog steeds je persoonlijke doel voltooien om ze te verdienen. Let op, het enige wat niet wordt verlengd, is de aanwezigheid van onze in-game #ChristmasWinterland thema Desktopachtergrond, die op 15 januari om 23:59 UTC zal verdwijnen.

    Je kunt alle regels en details van het evenement hier vinden of onze vorige live-stream bekijken, die helemaal gewijd is aan het evenement!


    We hopen dat je volop geniet van beide unieke evenementen. Vergeet niet je foto's met ons te delen op onze sociale mediakanalen met de speciale hashtags (#ChristmasWinterland & #CruisingKansas). Tot de volgende keer, blijf lekker doorrijden.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten