TruckStop Radio

    maandag 15 januari 2024

    American Truck Simulator - Update van het Steering Creations Pack

    In 2016 zijn we een samenwerking aangegaan met Steering Creations, Inc. om een unieke DLC voor American Truck Simulator uit te brengen. Deze DLC introduceerde een assortiment op maat gemaakte stuurwielen voor in het spel. Vandaag delen we met vreugde mee dat we deze samenwerking voortzetten en een gratis update uitbrengen die niet alleen de huidige selectie verfrist, maar ook een reeks nieuwe stuurwielen voor jouw vrachtwagen introduceert!


    Of je nu al in het bezit bent van deze DLC of overweegt om deze aan te schaffen, je zult 25 nieuwe wielontwerpen ontdekken, geselecteerd uit de nieuwste catalogus van Steering Creations Inc uit 2024. Van moderne ontwerpen tot retro stijlvolle wielen, je vindt een verscheidenheid aan nieuwe opties om te gebruiken tijdens je volgende reis.


    Maar dat is nog niet alles. Bezitters van deze DLC hebben nu de mogelijkheid om te kiezen tussen een stuurwiel van 18" of 20" voor hun cabine. We hebben ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de bestaande stuurwielen in deze bundel bij te werken. Het was belangrijk voor ons team om de bestaande stuurwielen een nieuwe, frisse en bijgewerkte uitstraling te geven door het chroommateriaal op deze wielen bij te werken. We hopen dat je plezier zult beleven aan het toevoegen van meer glans aan het interieur van je vrachtwagen met deze bijgewerkte chromen texturen.


    In totaal heb je nu de keuze uit meer dan 50 stuurwielen! Van houten tot leren ontwerpen kijken we ernaar uit te zien hoe je jouw vrachtwagencabine aanpast met deze nieuwe opties.


    We hopen dat je geniet van deze gratis update voor het Steering Creations Pack voor American Truck Simulator op Steam. Vergeet niet je screenshots met enkele van de nieuwe wielen in je cabine met ons en Steering Creations te delen op Twitter/X, Instagram en Facebook!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten