TruckStop Radio

    zondag 24 maart 2024

    ETS2 1.50: Wielton Trailer Pack Update

    Als onderdeel van onze aankomende 1.50 update voor Euro Truck Simulator 2, zijn we verheugd om een update te brengen voor de Wielton Trailer Pack DLC. Opgericht in 1996, is Wielton S.A. uitgegroeid tot een van Europa's topfabrikanten van opleggers en trailers. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie levert Wielton consequent uitzonderlijke trailers.


    Vandaag zijn we blij om te delen dat we nauw hebben samengewerkt met Wielton om een geheel nieuwe trailerreeks uit hun nieuwste catalogus te introduceren. Maak kennis met de Container Master! Deze nieuwe generatie subcontainertrailers beschikt over een superlichtgewicht en duurzaam chassis. Deze update bevat twee lengtes voor deze specifieke trailer.


    De eerste is de Wielton Container Master NS3 P20 SL TANK, met een lengte van 8305 mm (27ft), speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van Chemische Tankcontainers (ADR). We zijn vooral enthousiast dat dit onze allereerste merkgebonden ADR-containertrailer is in Euro Truck Simulator 2.


    De tweede lengte die we introduceren is de Wielton Container Master NS3 P40 SL, ontworpen voor het vervoeren van een 40ft container of 2x20ft containers. Beide trailers zullen ook een scala aan opties hebben, afgestemd op uw transportbehoeften, zoals zijbescherming, achterbumpers, gereedschapskisten, optioneel reservewiel, spatborden, lakwerk en meer.


    We kijken ernaar uit om u met deze nieuwe trailers door heel Europa te zien rijden, die als gratis update beschikbaar zullen zijn voor alle eigenaars van de Wielton Trailer Pack DLC in de 1.50 Update. Tot die tijd, zorg ervoor dat u ons volgt op Twitter/X, Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en meer.


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten