TruckStop Radio

    vrijdag 8 maart 2024

    Herziening van Californië - Californië Vrachtwagens #4

    Vandaag zijn we blij om met jullie de laatste blog over Fase 3 van het Californië Herzieningsproject te delen, wat we met veel enthousiasme aankondigen aan American Truck Simulator spelers in de aankomende 1.50 update! Eerder deelden we verschillende onderwerpen hier op onze blog, die je kunt teruglezen als je ze hebt gemist. Dus, zonder verder oponthoud, laten we eens kijken naar wat het team heeft gedaan!

    Welkom in San Francisco, misschien wel een van de beroemdste steden aan de westkust, en de op één na meest dichtbevolkte grote stad in de VS. We zijn enthousiast om je een kijkje te geven in het werk dat is verricht in en rond San Fran, en welke veranderingen je kunt verwachten vanuit het perspectief van een vrachtwagenchauffeur. We spraken met Patrik S, een van de belangrijkste drijvende krachten achter de herziening van San Francisco, over het proces erachter.

    Toen het team aan dit gebied begon te werken, keken ze eerst naar hoe ze het zouden aanpakken. "We waren het er allemaal over eens dat San Fran een speciale plaats in ons hart heeft, en dat we echt hielden van de originele versie die bestaat in onze huidige basiskaart", legt Patrik uit. "Oorspronkelijk gemaakt door Milan Vavron, die we de "Vader" van ATS-maps noemden - hij was de persoon die aan de kaart werkte nadat Pavel het ATS-project had goedgekeurd; we wilden een andere benadering kiezen om de charme en details die hij daar had gecreëerd te behouden." Echter, nadat Patrik de stad bezocht in 2019, en er recentelijk een onderzoeksreis werd gemaakt, kwam het team gezamenlijk tot een beslissing over hoe ze het gebied zouden aanpakken.

    "We besloten een andere benadering te kiezen dan bij de andere steden waar we aan hadden gewerkt. In plaats van het hele gebied te verwijderen en opnieuw te beginnen, besloten we zijn oorspronkelijke creatie te moderniseren en naar de kwaliteitsstandaard te brengen die we vandaag de dag hanteren", vertelt Patrik ons. "We hebben lay-out updates gemaakt die overeenkomen met onze huidige normen, inclusief updates aan de omgeving zoals materiaalwisselingen, nieuwere modellen en meer. We hebben ook de tijd genomen om een paar dingen te corrigeren die in het verleden niet mogelijk waren vanwege technische beperkingen. Dit omvat zaken zoals het zichtafstandlimiet van gebieden zoals de Golden Gate Bridge en andere delen van de Bay Area."

    "We hebben de iconische waterkant van San Francisco geüpdatet maar behouden, evenals de beroemde steile straten, en zelfs nieuwe trams toegevoegd die zich uitstrekken naar nieuwe gebieden op de kaart. Het wegennet is herwerkt om ze een moderner en realistischer uiterlijk te geven, en we hebben alle verkeersborden geüpdatet dankzij onze Australische collega, Nathan. Echter, één verandering die je misschien opmerkt is dat een meerderheid van de steile straten 'geheime wegen' zijn geworden, zodat we beroemde wegen zoals Lombard Street in het spel konden houden, zonder de speler te dwingen waar vrachtwagens normaal gesproken niet rijden."

    "We hebben ook een nieuw knooppunt toegevoegd aan het westelijke uiteinde van de Bay Bridge, dat een afrit van de brug omvat die chauffeurs naar het centrum brengt waarvan we zeker weten dat spelers ervan zullen genieten. Dit is de eerste keer in American Truck Simulator dat spelers zullen ervaren om tussen torenhoge wolkenkrabbers te rijden! Voor de iconische Skyline die je vanuit verschillende punten in het gebied zult zien, hebben we enkele van mijn eigen referentiefoto's gebruikt om een panorama model te maken dat van een afstand kan worden bekeken."

    Zoals je kunt zien, heeft het herzieningsteam echt hun best gedaan bij het updaten van dit gebied. Om je een voorproefje te geven van wat komen gaat, hebben we een paar gebieden uitgelicht die je zult kunnen ervaren in de 1.50 update voor ATS.


    Golden Gate Bridge

    Zou het zelfs San Francisco zijn zonder de wereldberoemde Golden Gate Bridge? Ons herzieningsteam heeft dit model volledig opnieuw gemaakt om de huidige staat, het uiterlijk en de indeling van het iconische monument het beste weer te geven. Je zult merken dat het nu de boog aan het zuidelijke uiteinde bevat, evenals de mogelijkheid om onder de brug door te rijden om het Fort te zien, als je de weg vindt.

    In totaal heeft het team ongeveer 20 verschillende conceptversies van de brug gemaakt, met verschillende lengtes en breedtes, tot ze een beslissing namen over de meest geschikte voor de schaal waarmee we werken. Deze nieuwe bijgewerkte versie die je zult vinden, is een beetje breder en langer dan het origineel, gewoon om bij de verhoudingen te blijven.

    Wanneer je de brug oprijdt, kom je bij een volledig nieuwe tolpoort die op maat is gebouwd, zodat het niet langer één grote prefab is zoals voorheen. We hebben ook besloten om de kunstmatige mist die de brug permanent omringde te verwijderen, en hebben deze vervangen door een bijgewerkt systeem dat mist kan genereren met ons weersysteem. Dus afhankelijk van het tijdstip, de dag of het weer, kan het uitzicht verschillend zijn!

    We zijn blij om deze wonder van de moderne wereld een opknapbeurt en een frisse update te geven voor alle chauffeurs om van te genieten.


    Pier 39

    Pier 39, waar San Fran de Baai ontmoet om te spelen. Dit iconische watergebied is een populaire attractie voor zowel bewoners als bezoekers. Ons team dat zich richtte op de herziening van dit gebied heeft behoorlijk wat veranderingen aangebracht om vrachtwagenchauffeurs tegemoet te komen en meer details toe te voegen. Allereerst is de vrachtwagengarage verplaatst van achter Pier 39 naar een meer geschikte locatie.

    We hebben het model van de pier aanzienlijk verbeterd, evenals de wegen in de omgeving opnieuw vormgegeven om beter aan te sluiten bij zijn tegenhanger in het echte leven. Het dient ook als een geweldige locatie voor ons nieuwe uitgebreide tramsysteem om een 'U-bocht' te maken, net zoals het echte ding doet!

    Je kunt zelfs enkele van de lokale bewoners van Pier 39 spotten, die daar het grootste deel van het jaar verblijven. We hebben het natuurlijk over de zeeleeuwen! Gebruik je oren om naar ze toe te navigeren, als je ze wilt zien. We kijken er naar uit dat je dit beroemde gebied zelf kunt verkennen, tijdens je bezorging of tijdens je vrije verkenningstijd.

    Aangezien je de mogelijkheid zult hebben om de derde fase van het Californië Herzieningsproject te verkennen in de aankomende gratis 1.50 update, hebben we ook een korte videotrailer gemaakt waarin de prachtige transformatie van Californië in de afgelopen maanden wordt belicht. We hopen dat deze preview je enthousiasme aanwakkert voor wat er komen gaat!

    We kijken uit naar het moment waarop je deze fantastische stad zelf kunt verkennen, wat als een gratis update zal komen voor alle eigenaren van American Truck Simulator in de 1.50 update. Terwijl we nog steeds hard werken om alles samen te brengen, deel je gedachten en opmerkingen met ons via onze socialemediakanalen, want ons team zou graag horen hoeveel je van de veranderingen houdt. We hopen dat je genoten hebt van het lezen, en we kijken ernaar uit om je meer ontwikkelingsnieuws te brengen in de nabije toekomst. Tot dan, blijf rijden!

    (English)

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten