TruckStop Radio

    woensdag 13 maart 2024

    Missouri - St. Joseph

    Welkom in St. Joseph, Missouri! Gelegen op een steenworp afstand van de staat Kansas, heeft deze charmante stad een geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw. Hoewel deze DLC momenteel nog volop in ontwikkeling is, willen we graag enkele zeer vroege voorbeelden delen van deze aankomende Amerikaanse staat voor American Truck Simulator.

    Houd er dus rekening mee dat sommige van de screenshots die je hier ziet, gebieden tonen die nog in ontwikkeling zijn en enkele tijdelijke aanduidingen bevatten.


    Hoewel deze stad op het eerste gezicht misschien niet bijzonder opwindend lijkt, heeft St. Joseph een behoorlijk beroemde geschiedenis. Een van de meest iconische historische bijdragen van de stad was zijn cruciale rol als startpunt voor de Pony Express. In 1860 werd St. Joseph het oostelijke eindpunt van deze legendarische postdienst, die een snelle communicatielink bood tussen het oostelijke deel van de Verenigde Staten en de snel ontwikkelende westelijke grens. De centrale ligging van de stad maakte het de ideale lanceerplaats voor enkele van de beroemdste koeriers in de geschiedenis van het Amerikaanse Westen.


    Vandaag de dag vormen industrieën nog steeds het hart van de kern van de stad. Spelers die op zoek zijn naar een nabijgelegen opdracht zullen zeker beschikbaarheid vinden in het zuidelijke deel van de stad. Hier vind je graanopslagplaatsen, een grote voedselfabriek en een kleinere chemische fabriek waar je goederen kunt afleveren en ophalen. Degenen die een nieuwe truck willen kopen, vinden ook een Kenworth Trucks-dealer in de omgeving!


    In het noordelijke gedeelte van de stad kom je het centrum tegen, dat een verscheidenheid aan verschillende historische gebouwen herbergt. Het meest opvallend zijn natuurlijk enkele van de oude bakstenen fabrieken, huizen, winkels en pakhuizen die vandaag de dag nog steeds te vinden zijn. Hier vind je ook het Stadsplein, met bezienswaardigheden zoals het standbeeld van "The Journey West" pelgrim, het Civic Arena-gebouw en de kenmerkende Downtown Marker.


    Wie bekend is met dit gebied, weet van de nabijheid van St. Joseph tot de rivier de Missouri, die langs de stad stroomt en dient als een staatsgrens. Een belangrijk herkenningspunt dat spelers langs de rivier zullen vinden, is de beroemde Swing Railway Bridge, die in 1906 werd geopend. Je kunt ook reizen over de I-229, een unieke tweelaagse snelweg die langs de rivier loopt.


    Wegen en rivieren zijn echter niet het enige transportmiddel in deze contreien! Je zult ook een uitgebreid spoorwegnetwerk vinden in St. Joseph, dat dient als een belangrijke schakel voor steden in de hele staat. Veel industrieën zowel lokaal als verder weg vertrouwen op dit belangrijke transportnetwerk om producten, onderdelen en meer door de VS en daarbuiten te verplaatsen.


    Er valt nog veel meer te ontdekken tijdens je reizen in St. Joseph en daarbuiten. We hopen dat je genoten hebt van deze vroege showcase van deze stad en kijken ernaar uit om haar zelf te bezoeken in American Truck Simulator in de toekomst. Als dat zo is, voeg dan Missouri toe aan je Steam-wensenlijst, want het helpt echt om onze toekomstige ontwikkelingen te ondersteunen, inclusief deze! Tot de volgende keer, blijf op weg met je truck!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten