TruckStop Radio

    zondag 3 maart 2024

    SCS Onderweg: Western Star 57X Walk-Around

    We zijn terug in de Verenigde Staten voor onze nieuwste aflevering van SCS Onderweg! Deze keer zijn we in Cleveland, North Carolina om de Western Star 57X te bekijken bij de Daimler Truck North America Cleveland Truck Manufacturing Plant!


    Tijdens ons bezoek ontmoetten we Anthony Pires, die ons meenam op een gedetailleerde rondleiding van de 57X, die je ook kunt vinden in American Truck Simulator! Deze truck combineert het beste van beide werelden van Western Star, met zijn X-Series DNA gekruist met het platform van Daimler dat getest is over miljoenen mijlen, waardoor je de meest geavanceerde on-highway Western Star ooit krijgt!

    We hopen dat je geniet van deze leuke, maar educatieve video met Anthony, die op het moment van opname Western Star's Brand Manager was; hij heeft sindsdien een nieuwe functie gekregen. We willen onze dank uitspreken voor al zijn harde werk en we wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe positie.


    We hopen dat je genoten hebt van onze nieuwste aflevering van SCS Onderweg! Laat ons weten welk deel je het leukst vond in de reacties hieronder. Blijf op de hoogte voor de volgende aflevering! Tot dan, zorg ervoor dat je ons volgt op X/Twitter, Instagram, Facebook en TikTok.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten