TruckStop Radio

    woensdag 27 maart 2024

    Kögel Trailer Pack - Werk in Uitvoering Update

    Vorig jaar hadden we het genoegen om de Kögel Trailer fabriek in Burtenbach, Duitsland te bezoeken, een ervaring die we hebben gedeeld met onze volgers via onze blog en sociale media platforms. Nu, in samenwerking met onze vrienden bij Kögel Trailer, zijn we verheugd om aan te kondigen dat de Kögel Trailer Pack DLC binnenkort naar Euro Truck Simulator 2 komt!


    In deze blog willen we graag met jullie delen welke voortgang ons voertuigenteam heeft geboekt bij het toevoegen van de Kögel trailers aan ons spel. Zoals je kunt zien aan de hand van deze screenshots, is ons team al een tijdje bezig met deze trailers.


    Kögel Trailer, gevestigd in Burtenbach, heeft een lange geschiedenis in de transportindustrie en werd opgericht in 1934. Bekend om zijn innovatieve ontwerpen en toewijding aan kwaliteit, produceert Kögel een divers assortiment aan trailers die zijn afgestemd op de steeds veranderende behoeften van logistieke professionals wereldwijd.


    We willen onze vrienden bij Kögel bedanken voor de vlotte samenwerking gedurende het proces van het integreren van hun trailers in ons spel. Hun team is ongelooflijke samenwerkers geweest, altijd bereid om gegevens te delen, waardevolle feedback te geven en ons te helpen met eventuele vragen die we hadden.


    We hebben ook twee afleveringen van SCS On The Road gemaakt tijdens ons bezoek aan Kögel, die we de afgelopen maanden met jullie hebben gedeeld. Als je ze nog niet hebt gezien, kun je ze hier bekijken om een glimp op te vangen van hoe Kögel zijn trailers produceert en waar je naar uit kunt kijken in ETS2!


    Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we ons voorbereiden op de lancering van deze langverwachte DLC door ons te volgen op onze sociale media (Twitter, Instagram, Facebook, TikTok). Vergeet ook niet om onze vrienden van Kögel te volgen op hun Facebook of Instagram. We zien jullie op de weg!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten